Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Dairy Star Bolus Actie!

  Dairy Star Bolus Kennismakingsactie!

  tot 30% korting op de Dairy Bolussen!

  In samenwerking met Dairy Star hebben wij een unieke Dairy Star Bolus kennismakingsactie!

  De Dairy Star rundvee bolussen zijn krachtige bolussen die snel en effectief bijdragen aan een oplossing voor uw aandachtskoeien. En omdat wij iedereen deze krachtige oplossing van Dairy Star gunnen, is het nu extra voordelig om kennis te maken met de bolussen van Dairy Star; wanneer u meerdere soorten bolussen bestelt, kunt u deze bestellen met extra korting!


  Bij een bestelling van:
  1 soort bolus, dan ontvangt u 5% korting op uw bestelling
  2 soorten bolussen, dan ontvangt u 10% korting op uw bestelling
  3 soorten bolussen, dan ontvangt u 20% korting op uw bestelling
  4 soorten bolussen, dan ontvangt u 25% korting op uw bestelling
  5 soorten bolussen, dan ontvang u 30% korting op uw bestelling

  Welke bolussen doen er mee?
  De Dairy Star bolussen die met deze actie meedoen zijn:
  Start Up, Energy, Fosfor, Mineral, Calcium, Salicine, Beta en GarlicBoost.

  Hoe u van deze actie gebruik kunt maken?
  Ga naar de actiepagina op www.dairystar.nl en vul de actiecode in!

  Waar vind ik de actiecode?
  Actiecode: Dairy

  Op de actiepagina: 
  - Vul het formulier in en selecteer Agridiscounter Genemuiden als uw vaste dealer
  - Stel de bestelling samen.
  - De totaalprijs inclusief de actiekorting wordt getoond.
  - Druk op verzenden, u ontvangt achteraf de factuur.


  Uitsluitend te bestellen via www.dairystar.nl

   
  Start Up Boost Bolus

  Zo is de Dairy Star Start Up Boost Bolus perfect voor een preventieve aanpak van melkziekte. Door de gedoseerde afgifte van Vitamine D3 (Calcitriol) kan de behoefte aan calcium en fosfor veel eerder aangevuld worden en wordt het risico op melkziekte verminderd. De bolus is sneller effectief dan Vitamine D3 en werkt maar liefst 24 uur tot 48 uur eerder! Breng de bolus 1 á 2 dagen voor het kalven in en de bolus zal 10 dagen werkzaam zijn, voor een ideale gezonde opstart voor uw koe!
  Energy Boost Bolus
  De Dairy Star Energy Boost is dan weer ideaal ter ondersteuning van energietekort. Wanneer de koe minder voer opneemt, zo minder energie binnen krijgt en er ketonen ontstaan, bestaat er risico op ketose (slepende melkziekte). De Energy Boost vermindert dit risico door de unieke tweedelige werking van de bolus.
  Het eerste gedeelte van de bolus geeft onmiddellijk gedurende 8 uur directe energie af en optimaliseert de zuurgraad van de pens. Het tweede gedeelte geeft gedurende 3 dagen stoffen af die de voeropname verbeteren en ketonen afbreken. Zo is uw koe weer snel op de been.
  Fosfor Boost Bolus

  De Dairy Star Fosfor Boost Bolus draagt bij aan het voorkomen van problemen bij net afgekalfde koeien wanneer er sprake is van fosfortekort in het rantsoen. De bolus geeft gedurende 6 uur gedoseerd fosfor, calcium en magnesium vrij en draagt zo bij aan het voorkomen van zogenaamde downer koeien.   Mineral Boost Bolus

  Om uw dieren nét even dat beetje extra te geven, zorgt de Dairy Star Mineral Boost Bolus voor alle vitaminen, mineralen en sporenelementen die uw koeien nodig hebben. Zo zijn ze voor langere tijd verzekerd van alle essentiële elementen, zowel bij weidegang als in de droogstand. Deze mineraalbolus is ideaal ter aanvulling van het rantsoen, en geeft gedurende 90 dagen elementen af zoals selenium, zink, kobalt, koper, jodium, mangaan en vitamine A, D3 en E.
  Calcium Boost Bolus

  De unieke Dairy Star Calcium Boost Bolus bevat maar liefst 45 g zuivere calcium en is daarmee het hoogste gehalte op de markt! Deze calciumbolus verstrekt snel en langdurig (circa 24 uur) een grote hoeveelheid calcium en vitamine D3 en is een effectief middel bij (dreigende) melkziekte. 
  Salicine Boost Bolus

  De Dairy Star Salicine Boost Bolus zorgt voor natuurlijk gedrag bij de koe in stressvolle situaties. Deze stress verlichtende bolus geeft gedurende 5 dagen wilgenbastextract (salicine) af waardoor gevoelens als pijn en stress verminderen en het normale eetgedrag van de koe gestimuleerd wordt.
  De koe blijft zo eten en ervaart stressvolle situaties als minder stressvol!  Beta Boost Bolus

  De Dairy Star Beta Boost Bolus ondersteunt de bronst en vruchtbaarheid van de koe, voor optimale vruchtbaarheidsresultaten. Deze bolus bevat Betacaroteen waardoor de kwaliteit van de follikels verbetert, de baarmoederfunctie gestimuleerd wordt en de natuurlijke tocht sneller op gang komt na afkalven. De Beta Boost Bolus is een krachtige oplossing voor een Betacaroteentekort, verbetert de tussenkalftijd en verhoogt het drachtigheidspercentage.  Garlic (Knoflook) Boost

  Voor een sterkere weerstand en een betere uiergezondheid is de Dairy Star Garlic Boost Bolus een perfecte aanvulling. De antibacteriële werking van het knoflookextract (wachttijdvrij!) geeft de weerstand in korte tijd een extra boost en zorgt dat de weerstand weer snel op peil is.
  Ideaal inzetbaar bij een dip na een zware afkalving, droogzetten, lusteloosheid of na herstel van een ziekte.

   

  Actievoorwaarden:
   - Actie uitsluitend voor melkveehouders
   - 1 bestelling per melkveehouderij (controle via UBN)
   - Maximale orderwaarde: € 1500,-
   - De actie start 14 juni 2021 en eindigt 1 augustus 2021
   - Prijzen exclusief verzendkosten, Franco v.a. €300,-

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »