Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Download Gratis onze mobiele App!
    Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
    Veilig betalen zoals jij dat wilt!

    Werkschoen Grisport STS Yucon S3

    Productomschrijving
     Werkschoen Grisport STS Yucon S3 De Grisport  Yucon veiligheidsschoen is een veel gedragen werkschoen. De kleur van de schoen is zwart/lime. Deze schoen heeft veiligheidsklasse S3, dus veilig werken.  Deze schoen wordt veel gedragen in de constructie, in de metaalsector en transportbranche en in de bouw. Het bovendeel van de Grisport Yucon is ...

     

    Werkschoen Grisport STS Yucon S3

    De Grisport  Yucon veiligheidsschoen is een veel gedragen werkschoen. De kleur van de schoen is zwart/lime. Deze schoen heeft veiligheidsklasse S3, dus veilig werken.  Deze schoen wordt veel gedragen in de constructie, in de metaalsector en transportbranche en in de bouw. Het bovendeel van de Grisport Yucon is van leer en de voering is van cambrelle, een ademende stof wat draagcomfort geeft in de winter en de zomer. De schoen heeft een stalen neus met een extra neus. De tussenzool is van kevlar, dus lekker licht. De schoen geeft extra steun bij de hiel. De loopzool van de Yucon is anti-statisch dus de drager krijgt geen ongelukjes bij schrik van elektrische ontladingen, schokken worden tegengehouden en is slijtvast dus garandeert een lange levensduur.

    Werkschoenen en veiligheidsnormen

    Bij Agridiscounter.nl koopt u altijd veiligheidsschoenen die voldoen aan de Europese norm EN ISO 20345:2011 of CE-EN-345. Deze S-norm kent 6 beschermingsniveaus waarbij elke klasse een harde neus heeft die 200J kinetische energie aankan. De hoogte van elk S-type is minimaal 14 millimeter. Verschillen tussen de veiligheidscategorieën zijn:

    S1 - Antistatische schoen met veiligheidsneus en energie opname in de hiel.

    S1P - Antistatische schoen met veiligheidsneus, verhoogde waterbestendigheid en energie opname in de hiel.

    S2 - Antistatische, waterafstotende werkschoenen met veiligheidsneus en energie opname in de hiel.

    S3 - Antistatische, waterafstotende schoen met veiligheidsneus en energie opname in de hiel en antislip profiel. Tussenzool antiperforatie.

    S4 - Antistatische schoen van kunststof met veiligheidsneus en energie opname in de hiel. 100% waterdicht.

    S5 - Antistatische schoen van kunststof met veiligheidsneus en energie opname in de hiel en antislip profiel. 100% waterdicht. Tussenzool antiperforatie.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    4088569
    EAN
    8713458317232

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten en advertenties te personaliseren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »