Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Afrastering

   Met afrastering kun je eenvoudig een terrein, weide of tuin afzetten. Ben je op zoek naar omheining voor je dieren? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Hier vind je alles wat je maar nodig hebt.

   Afrastering assortiment

   Afrastering kopen? Bij ons kun je alles rondom afrasteringsapparatuur en -accessoires vinden. Van geleiders zoals schrikdraad en schriklint, tot aan isolatoren, schrikdraad paaltjes en schrikdraadapparaten. Voor een professionele en omheining kun je bij ons terecht. Bij Agridiscounter geniet je van de volgende voordelen:

   • De beste producten tegen zeer scherpe prijzen;
   • Altijd persoonlijke service!;
   • Kwaliteit; 
   • Bestel eenvoudig online al jouw landbouwbenodigdheden

   Een omheining voor ieder dier

   Een goede omheining is onmisbaar in de agrarische sector. Met afrastering hou je je dieren binnen een aangegeven gebied. Hiermee voorkom je dat dieren ontsnappen. Of het nu gaat om koeien, paarden of kippen, elk dier vraagt om een andere oplossing. Grote dieren hebben een hogere en stevige omheining nodig dan kleine dieren. Daarnaast is het bijvoorbeeld voor paarden gewenst om schrikkoord te gebruiken vanwege de zichtbaarheid.

   Je kunt bij ons voor zowel elektrische en niet-elektrische afratering terecht. Bij elektrische afrastering is het belangrijk rekening te houden met de spanning. Ook is er keus uit mobiele en permanente afrasteringen. Voor elk probleem biedt Agridiscounter een oplossing.

   Afrastering onderdelen

   Er is een breed scala aan professionele afrasteringsmaterialen beschikbaar via onze webshop. Of je nu schrikdraadpaaltjes nodig hebt voor een tijdelijke of permanente oplossing, of geleiders zoals schrikdraad en schriklint om de stroom van een schrikdraadapparaat te geleiden, we hebben alles in huis. Wij bieden ook niet-geleidende isolatoren en draadspanners om de schrikdraad te bevestigen, en een scala aan netten en gaas voor omheiningen van verschillende dieren. Ons assortiment omvat ook verstelbare weidepoorten en diverse afrasteringsaccessoires zoals poortgrepen, haspels, batterijen en aardingsmateriaal.

   Schrikdraadapparaten voor effectieve afrastering

   Een schrikdraadapparaat is nodig om een afrastering van stroom te voorzien. Agridiscounter biedt een breed scala aan schrikdraadapparaten van de merken Gallagher, Patura en Zoneguard. De apparaten zijn te verkrijgen in allerlei verschillende soorten en types. Zo hebben wij een weideklok die werkt op accu, lichtnet en op zonnepanelen.

   Wij hebben ook alles voor tuin afrastering

   Afrastering speelt een sleutelrol bij het beschermen van tuinen en het veilig houden van dieren. Agridiscounter heeft een gespecialiseerd assortiment voor tuin afrastering, inclusief schrikdraad en schriklint, perfect voor het afbakenen van tuinen en het weghouden van ongewenste dieren. Met producten geschikt voor zowel grote als kleine dieren en opties voor elektrische en niet-elektrische afrasteringen, biedt Agridiscounter alles wat nodig is voor een veilige en zichtbare tuinomheining. Dit alles wordt aangevuld met persoonlijke service en deskundig advies om de juiste afrastering voor je tuin te kiezen en te installeren.

   Schrikdraad kits voor tuin afrastering

   Agridiscounter biedt verschillende schrikdraad kits die alles bevatten wat je nodig hebt voor een efficiënte tuin afrastering. Of je nu je hond veilig wilt houden met onze honden starterset, ongewenste bezoekers zoals katten en steenmarters wilt weren met specifieke schrikdraad sets, of een veilige omgeving voor je pluimvee of kleine dieren wilt creëren, wij hebben de ideale oplossing. Al onze schrikdraadkits zijn eenvoudig te installeren en kunnen naar behoefte worden uitgebreid.

   Hulp nodig?

   Ben je op zoek naar de juiste omheining voor jouw situatie, maar kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder in jouw zoektocht.

   Veelgestelde vragen

   Welk type afrastering is het beste voor mijn land?

   Het beste type afrastering hangt af van verschillende factoren, zoals het type vee dat je hebt, het terrein en de omgeving. Er zijn verschillende soorten afrasteringen, waaronder draad-, hout-, kunststof- en gaas. Raadpleeg een van onze experts voor het beste advies.

   Hoe installeer ik het?

   De installatie hangt af van het type afrastering en de omgeving. Het kan relatief eenvoudig zijn om draadafrasteringen te installeren, terwijl hout meer tijd en expertise vereisen.

   Hoe onderhoud ik mijn afrastering?

   Regelmatig onderhoud kan de levensduur van afrastering verlengen. Hout moet periodiek worden behandeld en geschilderd, terwijl draad- en kunststof periodiek moeten worden geïnspecteerd op schade en vervanging van versleten onderdelen. Bij ons kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan onderdelen.

   Afrastering
   Filter
   Sorteren op

   Afrastering

   0.41 / 0.61 / 0.81 / 1.02 / 1.22 / 1.52 / 1.83 meter hoogte

   10.8045

   Afrastering

   Maaswijdte 50 mm - Draaddikte 2.8mm

   134.99

   Afrastering

   4,5 x 150 cm met punt voor eenvoudig plaatsen.

   6.5

   Afrastering

   0.61 / 0.81 / 1.02 / 1.22 / 1.52 / 1.83 / 2.03 meter hoogte

   99.036

   Afrastering

   Robuust fijnmazig afrasteringsnet met een enkele punt. Het stevige omheiningsnet is ideaal ter afscheiding voor kleinvee zoals konijnen, pluimvee of voor honden en katten. Het net is 80 cm hoog en 20 meter lang.

   93.5

   Afrastering

   Ovale Veerstalen Schrikdraadpaal met metalen krulisolator

   79.14

   Afrastering

   8 x 185 cm met punt voor eenvoudig plaatsen.

   23.95

   Afrastering

   0.61 / 0.81 / 1.02 / 1.22 / 1.52 meter hoogte

   20.9685

   Afrastering

   0,61 / 1,01 / 1,22 / 1,50 meter hoog

   161.994

   Afrastering

   5400 V | 0,35 - 0,23 J

   98.95

   Afrastering

   Geplastificeerde veerstalen paal met oranje krulisolator.

   39.5

   Afrastering

   Degelijke en lang meegaande RVS poortgreepankers voor het makkelijk en snel kunnen zetten van je afrastering. Door de praktische X3 vorm kunnen meerdere draden of poortgrepen makkelijk bevestigd worden.

   16.5

   Afrastering

   0,51 / 1,01 / 1,51 meter hoog

   15.8865

   Afrastering

   12000 - 6300V | 6,5 - 3,0 J

   202.0095

   Afrastering

   De Petpower 6.000 is een praktisch en degelijk schrikdraad apparaat voor het binnen (of juist buiten) houden van huisdieren of overlastgevende vogels. Het apparaat is door zijn spanning van 7.400 volt zeer geschikt voor afrasteringen tot 4 km.

   105

   Afrastering

   Hoogte 1 meter - Lengte 3 meter

   381.15

   Afrastering

   8000 V | 0,20 - 0,16 J

   218.9

   Afrastering

   De Horsepower 12.000 is een krachtig lichtnet schrikdraad apparaat voor dieren met een korte vacht zoals paarden of rundvee. Het apparaat is door zijn spanning van 8.300 volt zeer geschikt voor afrasteringen tot 5 km.

   169

   Afrastering

   Krachtig en betrouwbaar Solar schrikdraadapparaat met Lithium-batterij voor mobiele afrasteringen. Dit S30 schrikdraadapparaat met zonnepaneel heeft een zeer hoge levensduur en werkt tot wel 3 weken zonder zonlicht. Geschikt voor afrasteringen tot 3 km.

   299

   Afrastering

   De Farmpower 35.000 is een krachtig schrikdraad apparaat op netstroom (230 v) voor de professionele en hobbymatige veehouderij. Het apparaat is door zijn spanning van 9.500 volt zeer geschikt voor middellange afrasteringen (tot 10 km).

   199

   Afrastering

   Zwaar gaas in diverse maten

   239

   Afrastering

   Duopack van 2 rollen van 1000 meter Gallagher schrikdraad. De 6 roestvrijstalen draden en 3 vertinde koper draden zorgen voor 40x betere geleiding dan een standaard afrasterdraad.

   344

   Afrastering

   Praktische tuinkit met schrikdraad om tuin, vijver of erf mee af te bakenen en weglopende honden of overlast veroorzakende dieren te voorkomen. Deze set bevat paaltjes van 80 cm en is geschikt voor 33 meter afrastering.

   145

   Afrastering

   Overlast van katten in uw tuin tegengaan? Dan is deze volledige kattenafrastering schutting set inclusief M35 schrikdraadapparaat dé oplossing! Eenvoudig te installeren, onopvallend én effectief in gebruik!

   169
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking