Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Schrikdraadapparaat

   Op zoek naar een schrikdraadapparaat? Bij Agridiscounter vind je allerlei soorten en types schrikdraadapparaten. Of het gaat om een weideklok met accu, zonnepanelen of op lichtnet. Onze merken zijn Gallagher, Patura en Zoneguard.

   Altijd een schrikdraadapparaat met de juiste slagkracht!

   Een schrikdraad apparaat, ook wel weideklok of stroomklok voor weide genoemd, is nodig om afrastering van stroom te voorzien. Met ons brede aanbod van tientallen apparaten bieden wij voor iedere diersoort het juiste apparaat. Het heeft als doel de stroom op het draad te houden waardoor dieren als rundvee, paarden, honden, katten, schapen en geiten niet kunnen uitbreken.

   Op iedere stroomklok in ons assortiment heb je altijd minimaal 2 jaar garantie wat een goede kwaliteitswaarborging is om een zo hoog mogelijke efficiëntie te bieden. 

   Gallagher schrikdraadapparaat

   Naast merken als Zoneguard en Patura hebben wij schrikdraadapparaten van Gallagher in ons assortiment. Een Gallagher schrikdraadapparaat staat erg goed bekend door onder andere zijn krachtige vermogen, het gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Tevens is de prijs-kwaliteitsverhouding van dit duurzame apparaat erg goed en bieden ze 7 jaar garantie. Zeker een aanrader dus!

   Welk apparaat moet ik kiezen?

   De keuze in het schrikdraadapparaat is afhankelijk van de lengte van de afrastering en het type dier. Daarnaast zijn er verschillende typen stroom klokken beschikbaar. Zo hebben wij apparaten die werken op het lichtnet, accu en zonne-energie. 

   Lichtnet (230V)

   De lichtnet apparaten zijn ideaal voor (permanente) afrasteringen dicht bij huis of de stal. Doordat een 230 volt apparaat aangesloten dient te worden op het lichtnet is dit niet geschikt voor afrasteringen die op een afgelegen plek worden geplaatst. 

   Accu

   Met een schrikdraadapparaat op accu is het voordelig dat er geen stroompunt nodig is. Dit is ideaal als een gebied meer afgelegen ligt. Nadelig is echter dat de batterij van tijd tot tijd vervangen en opgeladen dient te worden. 

   Zone-energie

   Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke oplossing, is een schrikdraad apparaat op zonne-energie een goede keus. Ook hoef je hierbij niet de batterij te vervangen. Het nadeel van zonnepaneel apparaten is alleen dat het minder geschikt is voor een afrastering met lange omheining. 

   Kies het juiste schrikdraadapparaat voor jouw behoeften

   Voor de keuze van het juiste schrikdraadapparaat is het belangrijk rekening te houden met de installatie en het onderhoud van het apparaat, naast de soorten dieren en de locatie van de afrastering. Onze zonne-energie of accu-aangedreven modellen zijn ideaal voor uitgestrekte of afgelegen afrasteringen, aangezien ze geen vaste stroomaansluiting vereisen. Deze opties bieden grote flexibiliteit en zijn kosteneffectief. Lichtnetmodellen zijn perfect voor permanente installaties waar constante stroomvoorziening beschikbaar is. Elk model in ons assortiment is ontworpen voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak, om de veiligheid van uw vee en terrein te waarborgen.

   Veilige installatie en onderhoud

   Het veilig installeren en onderhouden van een schrikdraadapparaat is van groot belang. Gelukkig zijn de apparaten in ons assortiment ontworpen zodat je ze makkelijk kunt installeren en veilig kunt gebruiken. Hierbij is het belangrijk dat je wel de fabrikant instructies volgt, vooral bij aansluiting op stroomnet of accu.

   Als het gaat om de onderhoud raden wij je aan om te te letten op slijtage aan draden of connecties, de conditie van de accu, en de schoonheid van zonnepanelen. Zo kun je problemen vroegtijdig opmerken en oplossen. 

   Hulp nodig?

   Neem contact met ons op als je op zoek bent naar meer informatie. Onze medewerkers staan voor je klaar voor het geven van het beste advies. Welk type past het best bij het type vee, de ligging van het terrein wat afgerasterd moet worden en welke materialen daarvoor het beste gebruikt kunnen worden.

   Veelgestelde vragen

   Is een schrikdraadapparaat geschikt voor alle soorten vee?

   Ja, schrikdraadapparaten zijn over het algemeen geschikt voor de meeste soorten vee zoals koeien, schapen, geiten en paarden. Het kan echter minder effectief zijn bij kleinere dieren, zoals konijnen of kippen.

   Hoeveel stroom verbruik heeft een schrikdraadapparaat?

   Het stroomverbruik varieert sterk afhankelijk van het model en de omvang van de afrastering. Sommige apparaten werken op zonne-energie, wat kan helpen om de energiekosten te verlagen.

   Filter
   Sorteren op

   Schrikdraadapparaat

   Compact, maar krachtig en betrouwbaar Solar schrikdraadapparaat met Lithium-batterij voor mobiele afrasteringen. Dit kleine schrikdraadapparaat met zonnepaneel werkt tot wel 3 weken zonder zonlicht en is geschikt voor korte afrasteringen tot 1,5 km.

   129

   Schrikdraadapparaat

   De Horsepower 12.000 is een krachtig lichtnet schrikdraad apparaat voor dieren met een korte vacht zoals paarden of rundvee. Het apparaat is door zijn spanning van 8.300 volt zeer geschikt voor afrasteringen tot 5 km.

   169

   Schrikdraadapparaat

   8000 V | 0,20 - 0,16 J

   199

   Schrikdraadapparaat

   De verbeterde Gallagher S12 is een compact en krachtig Solar schrikdraadapparaat op zonnepaneel met een sterke Lithium-batterij. De S20 heeft een hoge levensduur en werkt tot wel 3 weken zonder direct zonlicht. Geschikt voor afrasteringen tot 2 km.

   249

   Schrikdraadapparaat

   8000 V | 0,20 - 0,16 J

   280

   Schrikdraadapparaat

   Krachtig en betrouwbaar Solar schrikdraadapparaat met Lithium-batterij voor mobiele afrasteringen. Dit S30 schrikdraadapparaat met zonnepaneel heeft een zeer hoge levensduur en werkt tot wel 3 weken zonder zonlicht. Geschikt voor afrasteringen tot 3 km.

   299

   Schrikdraadapparaat

   7700 V | 12,0 - 7,7 J

   597.072

   Schrikdraadapparaat

   8700 V | 3,5 - 2,7 J

   229

   Schrikdraadapparaat

   Het krachtigste en meest multifunctionele schrikdraadapparaat op de markt! Kan tot wel 80 km afrastering voorzien van stroom. Daarnaast is het apparaat te gebruiken met accu (en zonnepaneel) maar ook aan te sluiten op het lichtnet.

   1159

   Schrikdraadapparaat

   5400 V | 0,35 - 0,23 J

   98.95

   Schrikdraadapparaat

   7000 V | 1,2 - 0,65 J

   156.2085

   Schrikdraadapparaat

   9600 V | 0,25 - 0,19 J
   Nu met gratis batterij!

   144.95

   Schrikdraadapparaat

   De Farmpower 35.000 is een krachtig schrikdraad apparaat op netstroom (230 v) voor de professionele en hobbymatige veehouderij. Het apparaat is door zijn spanning van 9.500 volt zeer geschikt voor middellange afrasteringen (tot 10 km).

   199

   Schrikdraadapparaat

   7800 V | 0,40 - 0,29 J

   365

   Schrikdraadapparaat

   8500 V | 1,5 - 1,2 J

   187.404

   Schrikdraadapparaat

   9900 - 6100 V | 5,8 - 3,2 J

   228.8

   Schrikdraadapparaat

   Het P35 Solar apparaat is een krachtig schrikdraadapparaat van Patura op zonne-energie. Het zonnepaneel laadt de stroom in de bijgeleverde gel accu, waardoor je voor langere tijd voorzien bent van een betrouwbare stroomvoorziening.

   209.52

   Schrikdraadapparaat

   De Petpower 6.000 is een praktisch en degelijk schrikdraad apparaat voor het binnen (of juist buiten) houden van huisdieren of overlastgevende vogels. Het apparaat is door zijn spanning van 7.400 volt zeer geschikt voor afrasteringen tot 4 km.

   105

   Schrikdraadapparaat

   10500 - 9000V | 1,05 - 0,5 J

   101.577

   Schrikdraadapparaat

   12000 - 6300V | 6,5 - 3,0 J

   202.0095

   Schrikdraadapparaat

   7700 V | 9,0 - 6,1 J

   459

   Schrikdraadapparaat

   8400 - 2600V | 0,22 - 0,17 J

   165.165

   Schrikdraadapparaat

   De BA20 is het kleinste Gallagher batterij apparaat en is geschikt voor korte afrasteringen tot 2 km. Het schrikdraadapparaat op batterij is lichtgewicht, gemakkelijk mee te nemen en daardoor perfect voor mobiele afrasteringen.

   109

   Schrikdraadapparaat

   De Fieldpower 12.000 is een krachtig schrikdraad apparaat op netstroom (230 v) voor pony's, jongvee, schapen en honden. Het apparaat is door zijn spanning van 7.500 volt zeer geschikt voor afrasteringen tot 3,5 km.

   119
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten en advertenties te personaliseren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »