Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Voor het Paard

   Filter
   Sorteren op

   Voor het Paard

   Een heerlijk stevige borstel, geschikt voor in iedere stal of weide. Door zijn halfronde vorm is deze makkelijk op te hangen en is de borstel geschikt voor zowel koeien, kalveren, paarden als geiten.

   64.95

   Voor het Paard

   Oersterk fijnmazig hooinet dat ervoor zorgt dat het hooi langzaam opgenomen wordt. Gaat verveling tegen en zorgt voor een betere vertering.

   27.5

   Voor het Paard

   Degelijke kunststof hooiruif om verspilling van hooi in stal of box te voorkomen. Dit praktische hoekmodel voerbak
   stimuleert de natuurlijke eethouding van het paard en draagt bij aan vrijere luchtwegen tijdens het eten van ruwvoer.

   120

   Voor het Paard

   Praktische grote dazenbal om de druk van dazen snel naar beneden te kunnen brengen. Door de bal in te smeren met de Sticky Trap Vliegenlijm zijn dazen en andere vervelende (steek)vliegen snel verleden tijd. Simpel in gebruik en makkelijk op te hangen.

   9.5

   Voor het Paard

   Praktische en effectieve dazenval om vervelende steekvliegen te kunnen vangen. Doordat de zwarte bal opwarmt worden dazen aangetrokken, om vervolgens omhoog te vliegen en gevangen te worden in het reservoir.

   279

   Voor het Paard

   Oersterk fijnmazig duo hooinet met verschillende mazen aan beide kanten. Zo is de slowfeeder geschikt voor alle typen paarden en pony's. Zorgt voor minder hooiverlies en een schonere stal

   37.5

   Voor het Paard

   Zachte, bijtbestendige paardenspeelbal die zorgt voor urenlang vermaak voor het paard. Ideaal paardenspeelgoed voor op stal om kribbebijten en waven te voorkomen.

   48.216

   Voor het Paard

   Handige en praktische vliegendeken met zebra-print om je paard te beschermen tegen vliegen. Deze zebradeken bevat een nekdeel en halsdeel voor optimale bescherming. Ook sterk tegen eczeem!

   Vliegen- eczeemdeken met neksectie.

   52.0275

   Voor het Paard

   Praktische zadelzeep om leren producten zoals zadels, teugels en hoofdstellen veilig mee te kunnen reinigen. De zeepbar (staaf) reinigt effectief, zonder het leer aan te tasten.

   7.95

   Voor het Paard

   Ultieme paardenspeelbal voor paarden en pony's! Deze sterke speelbal stimuleert lichaamsbeweging en zorgt ervoor dat verveling geen kans heeft.

   31.7625

   Voor het Paard

   Flexibele waterzak van 80 liter om water gemakkelijk met een kruiwagen te kunnen vervoeren. Ideaal bij het laten weiden van dieren op afstand of wanneer het uitleggen van slangen geen optie is.

   12.75

   Voor het Paard

   Comfortabel en makkelijk te bevestigen anti-graas masker om te voorkomen dat paarden teveel eten wanneer zij op de weide staan. Ideaal om hoefbevangenheid en overgewicht te helpen voorkomen.

   37.485

   Voor het Paard

   Setje van 500 brede siliconen elastieken om de manen en staart van je paard of pony mee samen te kunnen binden. Ideaal als vlechtelastiekjes of om grotere knotten mee te maken!

   2.05

   Voor het Paard

   Milieuvriendelijke maar sterke dazenvallenlijm, voor het op natuurlijke wijze vangen van dazen, (steek)vliegen, horzels of andere insecten. De insectenlijm is weer- en regenbestendig en is de perfecte lijm voor vliegenvallen, zonder pesticide!

   14.5

   Voor het Paard

   Zachte speelbal ter vermaak van veulens, pony's, of paarden en voor honden. Bijtbestendig en dus ideaal!

   32.403

   Voor het Paard

   Vliegenfrontriem om aan het halster te bevestigen. Zorgt ervoor dat vliegen uit de ogen van je paard of pony gehouden worden. Makkelijk in gebruik!

   4

   Voor het Paard

   Stevige hooidispenser om in een hoek van stal of box te plaatsen en verspilling van hooi te voorkomen. De kunststof hooiruif bevat een uitsparing waardoor overtollig stof uit de ruif valt en ademhalingsproblemen tegen worden gegaan.

   115.95

   Voor het Paard

   Multifunctionele kam om je paard of pony optimaal mee te kunnen verzorgen. Met de roskam kun je de vacht van je dier makkelijk rossen en zo van losse haren en vacht ontdoen, terwijl de andere kant perfect is voor de verzorging van de manen.

   11.99

   Voor het Paard

   Praktische ophangemmer om als dazenval te kunnen gebruiken. Door de emmer op te hangen en deze in te smeren met de Sticky Trap Vliegenlijm vang je op een makkelijke en snelle wijze vervelende (steek)vliegen en dazen!

   6.25

   Voor het Paard

   Complete hoofd-hals-staart deken voor paarden. Deze paardendeken biedt van hoofd tot staart bescherming tegen vliegen om paarden veilig en zonder irritatie in de weide te laten lopen.

   69.8145

   Voor het Paard

   Vrolijke paardenspeelbal voor paarden en pony's. Deze extreem sterke bal kan worden opgehangen op stal of in de weide en zorgt ervoor dat verveling geen kans krijgt!

   24.95

   Voor het Paard

   Zeer sterk fijnmazig hooinet met dubbelnet speciaal voor pony's. Zorgt ervoor dat het hooi langzaam opgenomen wordt, gaat verveling tegen en zorgt voor een betere vertering.

   89.95

   Voor het Paard

   Zuivere dunne leerolie ter verzorging van lederwaren en leren producten. De lederolie zorgt door de dunne structuur ervoor dat het goed intrekt en het leer soepel en verzorgt wordt. Voor een lange levensduur van zadel, tuig, of hoofdstel!

   8.95

   Voor het Paard

   Lekker zachte zadel onderlegger voor op uw paard.

   26.5
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten en advertenties te personaliseren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »