Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Schrikdraad Hond

   Op zoek naar schrikdraad hond? Honden afrastering wordt ingezet om uw eigen hond in uw tuin te houden of om honden die niet van u zijn uit uw tuin te weren.

   Schrikdraad hond 

   Schrikdraad hond wordt ingezet om uw eigen hond in uw tuin te houden of om honden die niet van u zijn uit uw tuin te weren. De starter kit voor huisdieren biedt u de perfecte oplossing. De M35 starters set is geschikt voor kleine hondenrassen en korte afstanden. De starters set bevat alle basis onderdelen voor uw tuinafrastering, gemakkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld paaltjes en schrikdraad. 

   Omheining voor honden

   Voor grote hondenrassen en tuinen met een grote oppervlak adviseren we de M35 schrikdraadapparaat. Deze is ook verkrijgbaar als een totale hondenschrikdraadkit. Deze kit bevat alles wat u nodig heeft voor een goed werkende honden afrastering en is verkrijgbaar in 50 cm en 80 cm. 

   De elektrische afrastering kits creëren een zeer korte puls spanning. Dit veroorzaakt een schrikreactie, maar het is absoluut niet gevaarlijk voor de hond.

   Schrikdraad hond kopen

   Een schrikdraadset kopen kan heel eenvoudig via onze webshop. Je geniet bij ons tevens van de volgende voordelen:

   • Zeer scherpe prijzen;
   • Kwaliteit; 
   • Altijd persoonlijke service!

   Neem snel een kijkje in ons assortiment. 

   Filter
   Sorteren op

   Schrikdraad Hond

   Praktische tuinkit met schrikdraad om tuin, vijver of erf mee af te bakenen en weglopende honden of overlast veroorzakende dieren te voorkomen. Deze set bevat paaltjes van 80 cm en is geschikt voor 33 meter afrastering.

   145

   Schrikdraad Hond

   Effectieve afrastering voor (huisdier) toepassingen rondom uw huis en in uw tuin.

   119

   Schrikdraad Hond

   Praktische kit met schrikdraad om tuin, vijver of erf mee af te bakenen en weglopende honden of overlast veroorzakende dieren te voorkomen. Deze set bevat paaltjes van 50 cm en is geschikt voor 33 meter afrastering.

   169
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking