Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Markeren

   Filter
   Sorteren op

   Markeren

   Handige en goed afgevende veestift om dieren mee te markeren. De merkstiften van Raidex zijn dan ook erg geschikt voor zowel varkens, schapen, geiten als runderen.

   1.87

   Markeren

   Markeringsspray topmarker 500 ml.

   6.33

   Markeren

   De Raidex Veemarkeringsspray is een handige merkspray om vee zoals rundvee of varkens makkelijk en snel mee te kunnen markeren. De blauwe kleur zorgt voor een goede herkenbaarheid in de stal en maakt het selecteren van dieren een stuk eenvoudiger!

   2.5

   Markeren

   Met dit dekblok kunt u gemakkelijk uw schapen markeren die drachtig zijn. Zo kunt u gemakkelijk zien welke schaap wel drachtig is en welke niet.

   4.95

   Markeren

   Het borststuk van het dektuig is gemaakt van soepel leder en het tuigwerk van eerste kwaliteit nylon. Passend voor zowel grote als kleine rammen, doordat het dektuig makkelijk verstelbaar is.

   11.95

   Markeren

   Zeer degelijk dektuig voor rammen van alle formaten. Het borststuk van het dektuig is gemaakt van soepel leder en het tuigwerk van zeer degelijke kwaliteit nylon. Voorzien van zware nylon banden en leren onderplaat.

   16.99

   Markeren

   Tuig ter voorkoming van relaps/lijfbieden

   28.5

   Markeren

   Met dit dektuig worden uw schapen automatische gemarkeerd wanneer ze door een ram worden gedekt. Dit dektuig blijft goed zitten en houd het dekblok uitstekend op zijn plek!

   16.95

   Markeren

   Met deze dekblokken kunt u gemakkelijk uw schapen of geiten markeren bij dekking. Dit ramblok is weer- en waterbestendig en is simpel in een dektuig te bevestigen.

   3.95

   Markeren

   Met dit nekplaatje kunt u gemakkelijk uw dieren terugvinden. Het plaatje bevat nog geen nummer. Dit zorgt ervoor dat u zelf uw dieren kunt markeren.

   1.0185

   Markeren

   De sluiting werkt perfect in combinatie met een nekkoord. Het nekkoord is handig wanneer uw dieren een herkenningsplaatje krijgen.

   0.6405

   Markeren

   Met dit nekkoord kunt u gemakkelijk de herkenningsplaatjes van uw dieren verwisselen of plaatsen. Met herkenningsplaatjes zijn uw dieren makkelijk te herkennen.

   0.6405

   Markeren

   Deze ring kunt u perfect gebruiken voor het bevestigen van nekplaatjes bij uw dieren. Met deze nekplaatjes kunt u gemakkelijk uw dieren uit elkaar houden.

   0.252

   Markeren

   Met dit nekkoord is het zeer gemakkelijk om uw lammeren of schapen goed uit elkaar te houden. Aan dit nekkoord kunt u namelijk gemakkelijk nekplaatjes hangen.

   0.7665
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking