Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Rund- en melkvee

   Bij Agridiscounter kun je terecht voor een breed scala aan producten voor de veehouderij. Zo vind je bij ons alles voor de verzorging van koeien en alle rundvee benodigdheden voor het runnen van een melkveehouderij.

   Alles voor rund- en melkvee

   Op zoek naar veebenodigdheden? In onze agrarische winkel vind je alles voor je veehouderij en rundvee eenvoudig op één plek. Je geniet hier van de volgende voordelen: 

   • Zeer scherpe prijzen;
   • Kwaliteit;
   • Altijd persoonlijke service!

   Wat voor producten je ook zoekt of nodig hebt, Agridiscounter heeft het. Wij hebben alles voor een optimale verzorging van melkvee en rundvee.

   Verzorging van koeien

   Als veehouder zorg je ervoor dat je dieren de juiste verzorging krijgen. Om je daarbij te helpen vind je in onze dierenapotheek een grote diversiteit aan artikelen om te helpen bij darmproblemen, klauwproblemen, uierproblemen, melkziekte en om melkvee te ondersteunen bij dracht, afkalven, drenchen en bij wondjes en huidproblemen.

   Klauwverzorging

   Klauwproblemen zijn vaak een terugkerend probleem bij melkvee. Als het op de verzorging van koeien gaat is klauwverzorging dan ook erg belangrijk. Klauwaandoeningen zoals mortellaro, stinkpoot of kreupelheid kunnen dan ook voorkomen worden met behulp van regelmatig een voetenbad en structureel klauwbekappen. Je kan bij Agridiscounter dan ook terecht voor bijvoorbeeld een klauwbekapbox, maar ook voor allerlei voetenbad middelen zoals kopersulfaat en formaline. Zo vind je bij ons alle oplossingen voor problemen van klauwen bij dieren. Neem dan ook een kijkje in ons assortiment voor een goede klauwverzorging

   Uierverzorging melkvee

   Een gezonde uier en gezonde spenen zijn essentieel voor een gezonde melkkoe. Een goede uierverzorging is daarom dan ook erg belangrijk voor melkvee. Heb je een koe met uier problemen of mastitis? Wij kunnen je helpen aan een oplossing.

   Zo hebben wij verschillende middelen om de doorbloeding van het uier te stimuleren, zoals uierbalsem en uiermint. Een goede bloedcirculatie draagt immers niet alleen bij aan genezing maar heeft ook een preventieve werking. Daarnaast mogen uierzalf en uiercrème niet ontbreken in de melkstal, door de verzorgende, verzachtende en zuiverende werking er van.Ook vind je in ons uierverzorging assortiment alles om uierontsteking te voorkomen en hebben we voor de dagelijkse verzorging uierpapier, uierdoekjes en sprays.

   Slepende melkziekte

   Een bekend probleem onder melkvee is (sub) klinische melkziekte. Melkziekte ontstaat meestal na het afkalven en zorgt voor een acuut calciumtekort in het bloed. De koe heeft koude oren, blijft liggen of kan amper staan. Extra calcium of een calcium magnesium infuus kan hierdoor bijdragen aan de oplossing. 

   Bij slepende melkziekte (ketose) ontstaat er na het afkalven een energietekort, waardoor de koe meer behoefte heeft aan energie. Extra glucose of een glucamagnesium infuus kan hierbij de juiste ondersteuning zijn. Je vind bij Agridiscounter dan ook alles om bij te dragen aan een goede gezondheid van je melkvee, om zo de melkziekte te voorkomen

   Melkwinning

   Melkwinning is de basis van een melkveehouderij. Voor de juiste verzorging van koeien is het van belang om de juiste producten in de stal te hebben. Daarom vind je bij ons een heel ruim assortiment aan dipmiddelen en spraymiddelen, buisfilters, melkschorten en melkershandschoenen. Ook is een goede reiniging erg belangrijk voor een schone melkstal en goede melkwinning. Zo blijven verkeerde bacteriën weg en blijft de melkrobot of de melkstal schoon en fris.

   Kalveropfok

   Een goede start is de basis voor elk pasgeboren kalf. Je wilt een kalf dan ook de beste start geven die mogelijk is, en dat begint al met het verstrekken van biest. Biest zorgt ervoor dat een kalf antistoffen binnenkrijgt en afweer opbouwt tegen slechte bacteriën van buitenaf. Zo krijgt het kalf de kans om door te groeien tot een robuuste, sterke koe.

   Bij Agridiscounter hebben wij dan ook alles om jouw kalveren een goede start te kunnen geven. Zo vind je bij ons kalvermelkpoeder, speenemmers en drinkflessen, maar ook kalverdekjes, warmtelampen en kalveriglo’s. Wij hebben dan ook alles om jouw kalveropfok een stuk makkelijker te maken.

   Huisvesting kalveren

   Om kalveren een warme en veilige omgeving te bieden, kan een kalverhok goed van pas komen. Zo krijgt het kalf de kans om goed op te groeien, samen met leeftijdsgenoten. Wij kunnen je dan ook helpen aan verschillende vormen van kalverhutten van CalfOtel. Zo hebben wij verrijdbare eenlingboxen en eenlinghokken, maar ook groepshokken zowel met als zonder hek. Zo krijgen jouw kalveren de beste huisvesting.

   Veebenodigdheden

   Om een melkveehouderij te runnen heb je een bepaalde basis aan producten nodig. Daarom kun je bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan veebenodigdheden voor in de stal. Zo vind je onder andere alles voor veeherkenning, bindmiddelen, veescheermachines en koeborstels, maar vind je ook allerlei drink- en voer benodigdheden voor de dieren.

   Drink- en voer benodigdheden melkvee

   De basis van een productief en goed herkauwend rund is kwalitatief voer. En wanneer je dat voer zelf geproduceerd hebt, wil je natuurlijk ook dat het op een goede manier aan je dieren verstrekt wordt om verspilling zo minimaal mogelijk te houden. Daarom vind je bij ons de beste voerbakken en drinkbakken, zowel voor in de stal als voor in de weide. Neem dan ook een kijkje bij ons assortiment drink- en voer benodigdheden voor hooiruiven, voertonnen, weidedrinkbakken en voerbakken

   Scheerapparaat vee

   Wanneer het melkvee op stal gaat, kan het verstandig zijn om de koeien te scheren. Zo staan de koeien niet met een dikke vacht in een warme stal en kunnen ze makkelijker hun warmte kwijt. De kans op luchtweginfecties, schurft en mijt neemt hierdoor af en de koeien hebben geen last van overmatig zweten. Neem daarom een kijkje tussen onze veescheermachines om je rundvee met een fijne scheerapparaat te kunnen scheren. 

   Koeborstel

   Om de vacht van melkvee schoon en verzorgd te houden is een koeborstel een ideale aanvulling in de stal. Een veeborstel heeft namelijk een masserende werking op de huid, stimuleert de bloedsomloop en gaat jeuk en irritatie tegen. Daarnaast draagt een koeborstel bij aan een goede huidverzorging en vachtverzorging en verhoogt het het welzijn van je rundvee. Je vind bij Agridiscounter dan ook allerlei soorten koeborstels, zowel voor in de weide als in de stal.

   Contact

   Als agri specialist weten wij alles van de melkveehouderij. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Door onze deskundigheid en jarenlange ervaring in de veehouderij helpen wij je graag verder bij vragen over melkvee. Samen zoeken we naar de beste oplossing.

   Filter
   Sorteren op

   Rund- en melkvee

   Middel ter bestrijding van bacteriën op hoeven van hoefdieren, uitsluitend voor professioneel gebruik.

   34.95

   Rund- en melkvee

   Ouderwetse zwarte trekzalf ter behandeling van lokale ontstekingen.

   169

   Rund- en melkvee

   Kopersulfaat is een klauwverzorgingsmiddel dat uitstekend in water oplost en dat zich goed aan de klauw hecht.

   135

   Rund- en melkvee

   Ondersteunt melkvee bij een negatieve energiebalans (ketose) na het afkalven. Draagt bij tot een lager risico op slepende melkziekte en helpt vetopstapeling in de lever te verminderen.

   113.95

   Rund- en melkvee

   Calcium bolus voor preventieve toediening van calcium bij koeien die gevoelig zijn voor melkziekte.

   28.5

   Rund- en melkvee

   Een snelhardende en sterke polyurethaan lijm voor het lijmen van klauwblokjes.

   31.95

   Rund- en melkvee

   Cid Lines kenostart is geregistreerd diergeneesmiddel op basis van actief (stabiel) jodium. Uitermate geschikt bij ongeregeldheden op de speen.

   90.5

   Rund- en melkvee

   Deze Vitamine D3 oplossing voor injectie is voor runderen ter preventie van melkziekte. Deze zogeheten anti-melkziekte stoot kan helpen melkziekte te helpen voorkomen.

   4.25

   Rund- en melkvee

   Zeer smakelijke drank voor na het afkalven, die rijk is aan calcium en energie.

   93.5

   Rund- en melkvee

   Het enige geregistreerde antibioticavrije middel tegen mortellaro, stinkpoot, tyloom (woekering in de tussenklauwhuid en veroorzaakt door een chronische irritatie van de huid) en zoolzweren.

   21.95

   Rund- en melkvee

   Krachtig zuiverende shampoo die rijkelijk schuimt. Ideaal voor het zuiveren en reinigen van een behaarde vacht en onderliggende huiddelen.

   5.67

   Rund- en melkvee

   Supersterke, zelfklevende elastische bandage geschikt voor het intapen van de benen, poten en klauwen. Deze klauwtape is ook erg handig te gebruiken bij het binden van pleisters en watten om de benen, poten of klauwen.

   2.95

   Rund- en melkvee

   Topro Micraderm is een verzorgende en beschermende huidspray voor de behandeling van dermatitis digitalis (de ziekte van Mortellaro) bij rundvee.

   11.95

   Rund- en melkvee

   De Anti Melkziekte Stoot is een oplossing voor injectie voor runderen ter preventie van melkziekte en kalfziekte. Dit injectiemiddel bevat vitamine D3 en kan helpen melkziekte bij drachtige koeien te helpen voorkomen.

   31.84

   Rund- en melkvee

   IO-Shield Jodium dipmiddel op basis van PVP-jodium voor de desinfectie en de bescherming van de spenen

   186

   Rund- en melkvee

   Unieke calcium bolus voor melkziekte preventie met 8 calciumbronnen, vitamine D3, Fosfor & Magnesium.
   INTRODUCTIEAANBIEDING 4+1 of 8+2 GRATIS! KIES HIERVOOR JE STAFFEL

   43.95

   Rund- en melkvee

   De Topro Calcimag Injectie (nu met de nieuwe naam Amoscal P.I.) is een ca/mg injectievloeistof voor de genezing van melkziekte bij rundvee. Helpt dieren met calciumtekort en fosfortekort te herstellen.

   8.5

   Rund- en melkvee

   Rundvee mineralenblok, speciaal voor toepassing tijdens de droogstand. De Luneo liksteen zit boordevol mineralen en sporenelementen om de afkalving en de lactatie voor te bereiden en draagt bij aan een betere weerstandsoverdracht van koe en kalf.

   37

   Rund- en melkvee

   Speciaal ontwikkeld voor jongvee en vleesvee voor een goede ontwikkeling van spieren en organen. Bevat veel sporenelementen voor een goede skeletopbouw. Geschikt voor een snelle groeicurve bij jonge leeftijden (3 maanden tot 12 maanden).

   29.95

   Rund- en melkvee

   Energie bolus te gebruiken bij koeien met een negatieve energiebalans.

   21.5

   Rund- en melkvee

   Bolus ter preventie van melkziekte (hypocalcemie). Stimuleert door middel van Calcitrol het eigen metabolisme om het calciumniveau in het bloed te verhogen.

   124.95

   Rund- en melkvee

   Markeringsspray topmarker 500 ml.

   6.33

   Rund- en melkvee

   Navulverpakking van de sneldrogende, reinigende en zuiverende doekjes van Cowipes. Draagt bij aan mastitiscontrole en bevordert de algemene uierconditie.

   40.99

   Rund- en melkvee

   PVP Jodium oplossing (10%) voor een zuivere en reine huid. Werkt sterk tegen huidinfecties, is huidvriendelijk en hecht super. Gehalte povidonjodium 100 mg/ml.

   Hecht super aan de huid.
   Huidvriendelijk (prikt niet).
   Verpakt met handige klepdop.

   8.25
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking