Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Uierverzorging

   Uierverzorging is essentieel voor een melkveehouder. Bij ons vind je alles voor een optimale uierverzorging. Of je nu op zoek bent naar preventieve middelen of middelen om ontstekingen tegen te gaan, je vindt het allemaal in onze online agrarische winkel.

   Uierverzorging assortiment

   Geen melk zonder een gezonde uier. Daarom vind je bij Agridiscounter een breed assortiment aan uierverzorging, zoals uierbalsem, uiercrème of mastitis injectoren. Ook voor het droogzetten of de behandeling van uierontsteking vind je in deze categorie alle ondersteuning!

   Bij Agridiscounter geniet je van de volgende voordelen:

   • Zeer scherpe prijzen;
   • Kwaliteit; 
   • Altijd persoonlijke service!

   Als de uiers niet goed worden verzorgd kan dit zorgen voor ontstekingen, lekkende spenen of schrale uiers. Voor een gezonde uier kies je voor Agridiscounter.

   Mastitis koe voorkomen

   Uierontsteking, ook wel Mastitis genoemd, is een regelmatig voorkomend probleem bij een koe. Een koe kan een zichtbare (klinische mastitis) en een onzichtbare ontsteking (subklinische mastitis) aan de uier hebben. Ontstekingen zijn te herkennen aan afwijkingen in de melk, een hoog celgetal, zwellingen aan de uier, een rood gekleurd kwartier en koorts. Om dit soort problemen te voorkomen is uierverzorging erg belangrijk. Denk hierbij aan persoonlijke hygiëne tijdens het melken, uier hygiëne en hygiëne in de melkstal.

   Uierdoekjes

   Tijdens het melken is het belangrijk om gebruik te maken van onder andere uierdoekjes. Hiermee kunnen uiers worden schoongemaakt voor het melken. De vochtige reinigende en verzorgende doekjes zorgen voor een verbeterde uierverzorging. Een goede verzorging van de uier van een koe verminderd de kans op Mastitis.

   Spray- en dipmiddelen

   Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment in spray- en dipmiddelen. Dipmiddelen zijn belangrijk om infecties te voorkomen na het melken. Doordat slotgaten vaak open blijven staan hebben bacteriën vrij spel. De spenen kunnen met behulp van uierdip in een dipbeker gedipt worden om de spenen en het uier gezond te houden. Bij Agridiscounter vind je allerlei hulpmiddelen om infectie te voorkomen.

   Stimulatie van de bloedcirculatie

   Verder kan een goede bloedcirculatie preventief werken en kun je hiermee zucht en ontstekingen voorkomen. Hiervoor kun je middelen gebruiken, zoals uiergel en uierbalsem. Door het verkoelend effect wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, wat erg belangrijk is voor een goede uiergezondheid. Ook het gebruik van uierzalf en uiercrème is aan te raden. Dit werkt verzorgend, zuiverend en verzachtend. Neem een kijkje in ons assortiment!

   Hulp nodig?

   Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, Agridiscounter helpt je graag verder met alles rondom uierverzorging. Dankzij onze jarenlange ervaring in de melkveehouderij kunnen onze specialisten jou zeker verder helpen. Samen zoeken we naar de beste oplossing.

   Uierverzorging
   Filter
   Sorteren op

   Uierverzorging

   Ouderwetse zwarte trekzalf ter behandeling van lokale ontstekingen.

   169

   Uierverzorging

   Mammicurine mastitis injectoren helpen chronische en acute mastitis bij rundvee op homeopathische basis te bestrijden en te voorkomen.

   113.95

   Uierverzorging

   Navulverpakking van de sneldrogende, reinigende en zuiverende doekjes van Cowipes. Draagt bij aan mastitiscontrole en bevordert de algemene uierconditie.

   40.99

   Uierverzorging

   Een degelijke uiersproeier merk Gilmour, voorzien van een hittebestendig handvat!

   10.5

   Uierverzorging

   Nooit meer last van tepelkloven, (schaaf) wonden, schrammen en schrale huid met de Farm O San uierzalf.

   6.95

   Uierverzorging

   Topro uiercreme is een niet-vette witte crème. Werkt beschermend en anti-bacterieel.

   8.5

   Uierverzorging

   Gele zalf op basis van vaseline. Het bevordert het herstel van kloven en wondjes op spenen en van schrale spenen.

   14.5

   Uierverzorging

   Desinfecterend en pijnstillend bij verwonde of schrale tepels.

   10.5

   Uierverzorging

   Acederm huidspray wordt gebruikt ter bevordering van wondgenezing bij runderen, schapen, paarden, honden en katten

   26.95

   Uierverzorging

   Pak van 2 rollen standaard uierpapier van 1000 vellen ( á 360 meter). Dit blauwe papier is vervaardigd uit gerecycled, verlijmd papier en heeft hierdoor een hoge trekweerstand. Sterk, maar zacht voor het uier!
   Met perforatierand voor makkelijk afscheuren

   34

   Uierverzorging

   DelvoTest® Incubator voor de controle melk op antibioticaresiduen. Met behulp van de test kan eenvoudig beoordeeld worden of de melk van een individuele koe of tank geleverd mag worden.

   335

   Uierverzorging

   Homeopathisch diergeneesmiddel ter behandeling van uierontsteking bij runderen.

   122.5

   Uierverzorging

   Delvotest® T is een breedspectrumtest die diverse antibiotica op of onder de Europese MRL's identificeert met een hogere gevoeligheid voor tetracyclines dan andere microbiële screeningtesten. Deze set bevat 25 pipetjes.

   77.5

   Uierverzorging

   Homeopathisch diergeneesmiddel tegen mastitis.

   13.5

   Uierverzorging

   2 rollen uierpapier van 1000 vellen ( a 350 meter). Vervaardigd uit gerecyclede vezels, met geperforeerde rand en extra sterk door het gebruik van zetmeelverlijming.

   38.95

   Uierverzorging

   Verzorgende spray te gebruiken bij huidbeschadigingen.

   10.5

   Uierverzorging

   2 rollen van 1000 vellen zacht uierpapier. Vervaardigd uit 100% cellulose, met geperforeerde rand en extra sterk door het gebruik van zetmeelverlijming.

   43

   Uierverzorging

   Masti Veyxym is een antibioticavrije uierinjector -zonder wachttijd- die de genezing van niet-geïnfecteerde mastitis bij rundvee helpt bevorderen. De zalf kan zowel in het uier als op de huid aangebracht worden en helpt zwelling en pijn te verlichten.

   50.95

   Uierverzorging

   Injectoren om een koe veilig en goed droog te kunnen zetten, op homeopathische basis. Helpt mastitis in de droogstand te voorkomen.

   14.5

   Uierverzorging

   Lacto Phyt Plus is een homeopathisch diergeneesmiddel ter voorkoming van uierontsteking tijdens de droogstand.
   Helpt mastitis in de droogstand te voorkomen.

   156

   Uierverzorging

   Langwerkende knoflook bolus voor een optimale uiergezondheid in de droogstand!

   168.95

   Uierverzorging

   Bolus met krachtige en rijke formule die direct en langdurig werkt ter verbetering van de algehele weerstand.

   125

   Uierverzorging

   Deze snel drogende, reinigende, zuiverende, doekjes dragen bij aan mastitiscontrole en bevorderen algemene uierconditie.

   34.95

   Uierverzorging

   Ontsmettende huidcrème met een hydraterende en vocht inbrengende werking.

   20.5
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking