Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Schrikdraad Katten

   Op zoek naar Schrikdraad katten? Verjaag de katten uit de tuin zonder azijn of koffiedik, maar met een schrikdraadkit van Gallagher.

   Katten verjagen uit uw tuin

   Katten zorgen geregeld voor ongewenst overlast. Huis-tuin en keuken middelen als azijn of koffiedik worden vaak geprobeerd bij het wegjagen van katten. Echter, vermindert de geur dermate dat het nauwelijks een dag kan helpen. Wil je graag je huis, tuin of dier(en) beschermen? Gallagher biedt een effectieve permanente oplossing die veilig en verantwoord is voor mens en dier met schrikdraad katten. Gallagher heeft speciale afschrikkits ontworpen om deze ongewenste bezoekers te verjagen van je terrein.

   Schrikdraadsets kat

   Om tijd en werk te besparen hebben wij complete sets binnen ons assortiment tegen een voordelige prijs. De sets zijn gemakkelijk uit te breiden met extra paaltjes, draad, draad-verbinders en isolatoren. Zo hebben wij een set om je tuin, vijver of erf mee af te bakenen, maar ook een set voor op de schutting. Bekijk snel ons assortiment 'schrikdraad katten'!

   Filter
   Sorteren op

   Schrikdraad Katten

   Effectieve afrastering voor (huisdier) toepassingen rondom uw huis en in uw tuin.

   119

   Schrikdraad Katten

   Overlast van katten in uw tuin tegengaan? Dan is deze volledige kattenafrastering schutting set inclusief M35 schrikdraadapparaat dé oplossing! Eenvoudig te installeren, onopvallend én effectief in gebruik!

   169

   Schrikdraad Katten

   Praktische kit met schrikdraad om tuin, vijver of erf mee af te bakenen en weglopende honden of overlast veroorzakende dieren te voorkomen. Deze set bevat paaltjes van 50 cm en is geschikt voor 33 meter afrastering.

   169

   Schrikdraad Katten

   Praktische tuinkit met schrikdraad om tuin, vijver of erf mee af te bakenen en weglopende honden of overlast veroorzakende dieren te voorkomen. Deze set bevat paaltjes van 80 cm en is geschikt voor 33 meter afrastering.

   145
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten en advertenties te personaliseren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »