Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Muesli paard

   Bij Agridiscounter vind je een ruim assortiment aan muesli voor het paarden. Muesli is een samengesteld product ter aanvulling op het dagelijkse voer. Een mix grondstoffen en kruiden als heerlijk tussendoor maaltje.

   Onze paardenmuesli selectie

   Bij Agridiscounter vind je een brede selectie paardenmuesli van topmerken, met producten die geschikt zijn voor alle paardenrassen en -leeftijden. Of je nu op zoek bent naar een energierijke muesli voor je sportpaard of een speciale mix voor je oudere paard, wij hebben het voor je.

   De voordelen van muesli voor je paard

   Paardenmuesli is meer dan alleen een smakelijke traktatie voor je paard. Deze mix van granen, zaden, vruchten en vaak toegevoegde vitaminen en mineralen is een uitstekende bron van essentiële voedingsstoffen die de gezondheid en prestaties van je paard bevorderen.

   Een evenwichtig dieet

   Paardenmuesli is een geweldige aanvulling op het dieet van je paard. Het biedt variatie in textuur en smaak, stimuleert de kauwbeweging en bevordert de speekselproductie, wat bijdraagt aan een gezonde spijsvertering. Ontdek ons assortiment en geef je paard een maaltijd die zowel voedzaam als heerlijk is!

   Muesli paard
   Filter
   Sorteren op

   Muesli paard

   muesli voor een fitte senior.

   19.99

   Muesli paard

   Pavo EasyMix is een vezelrijke en graanvrije muesli die een zeer lage hoeveelheid suiker, zetmeel en energie bevat. Daardoor is Pavo EasyMix zeer geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor suiker, die op een graanvrij dieet staan en voor sobere rassen.

   24.99

   Muesli paard

   Met Pavo PodoLac Muesli ondersteun je de merrie en het (ongeboren) veulen optimaal tijdens dracht en lactatie. De smakelijke, vezelrijke muesli helpt je merrie in optimale conditie te houden en bevat belangrijke voedingsstoffen voor zowel merrie als veule

   21.49

   Muesli paard

   Pavo Care4Life is een structuurrijke blend met gezonde kruiden om je paard optimaal te ondersteunen bij zijn gezondheid. Deze smakelijke kruidenmix is laag in suikers en zetmeel, bevat geen granen of graanbijproducten én is melassevrij en havervrij.

   23.5

   Muesli paard

   SluesliMix Slobber is een gezonde en zeer smakelijke slobber- en paardenmuesli die geschikt is voor ieder paard. Slueslimix Paard is vrij van granen, luzerne, melasse en soja en suiker- en zetmeelarm!

   27.49

   Muesli paard

   Weight & Condition is een structuurrijke muesli ter ondersteuning van een gezonde en verantwoorde gewichtstoename. Weight & Condition is rijk aan energie, vet en eiwit en is speciaal voor paarden die moeite hebben op een gezond gewicht te blijven.

   25.95

   Muesli paard

   Het is samengesteld zonder granen en graanbijproducten en er is ook geen melasse toegevoegd.

   22.49

   Muesli paard

   onderdeel van het pavo inshape programma

   25.5

   Muesli paard

   dagelijkse gezondheidsmuesli voor recreatie en lichte sport

   660

   Muesli paard

   sportmuesli voor alle disciplines

   20.5

   Muesli paard

   Young & Breed is een structuurrijke muesli voor veulens, jonge paarden en drachtige en lacterende merries. ​De muesli bevat een hoog eiwit- en energiegehalte ter ondersteuning van de melkgift, een gezond gewicht en een evenwichtige groei en ontwikkeling.

   25.95

   Muesli paard

   Deze muesli is zeer bijzonder samengesteld voor alle top presterende paarden.

   17.99

   Muesli paard

   Sterke en handige lepel om muesli of slobber voor paarden makkelijk én snel te kunnen mengen. Deze handige spatel is perfect voor VITALstyle muesli, slobber of sluesli!

   4.95

   Muesli paard

   Subli Basismuesli is een product die de voordelen van een brok en een muesli combineert. Het grootste deel van de granen zijn in gepofte vorm aan deze muesli toegevoegd.

   16.99

   Muesli paard

   sportmuesli met snel beschikbare energie

   20.5

   Muesli paard

   VITALstyle Gut & Gastro is een structuurrijke paardenmuesli voor een normale maag- en darmfunctie, geschikt voor zowel recreatief gereden paarden als sportpaarden.

   25.95

   Muesli paard

   innovatief sportvoer ter ondersteuning van de maagfunctie

   25.95

   Muesli paard

   Pavo Cerevit is een complete, havervrije basismuesli en geschikt voor alle type paarden en pony’s die lichte arbeid verrichten. Bevat extra ‘fibre’ (vezels) in de vorm van luzernehaksel en speciale High Fibre brokken, voor extra structuur.

   16.49

   Muesli paard

   Subli Muesli met kruiden is een zeer luxe samengestelde muesli van volledig ontsloten grondstoffen.

   18.99

   Muesli paard

   Dagelijkse gezondheidsmuesli voor paarden die recreatief en licht sportief gereden worden. Heerlijke structuurrijke muesli met een laag suiker- en zetmeelgehalte.

   5.25

   Muesli paard

   Senior & Balance is een vezelrijke slobber & mueslimix, speciaal voor oudere paarden. ​Senior & Balance heeft een zachte structuur en is speciaal ontwikkeld voor senior paarden die moeite hebben met kauwen en daardoor moeilijk op gewicht blijven.

   25.95

   Muesli paard

   VITALstyle Muesli Light & Sober is een structuurrijke paardenmuesli met een lage energiewaarde. Deze sobere muesli is dan ook perfect voor recreatie, lichte inspanning en voor sobere rassen.

   25.95

   Muesli paard

   VITALstyle Active & Protein is een structuurrijke paardenmuesli voor paarden met een verhoogde behoefte aan energie en eiwit, zoals voor sportpaarden.

   29.95

   Muesli paard

   Subli Omnia is een muesli boordevol structuur en vezels die de darmwerking van paarden en pony’s kan ondersteunen.

   17.49
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking