Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Schrikdraadkits

   Met de afrasteringskits van Gallagher heeft u alles dat u nodig heeft voor een basis elektrische afrastering. De kits bestaan uit een set van schrikdraad in combinatie met een schrikdraad apparaat en bevestigingsmateriaal.

   Schrikdraadkits kopen

   Met de afrasteringskits van Gallagher heeft u alles dat u nodig heeft voor een basis elektrische afrastering. De kits bestaan uit een set van schrikdraad in combinatie met een schrikdraad apparaat en bevestigingsmateriaal. Zo kunt u eenvoudig voor elke situatie een oplossing creëren, om dieren buiten- of juist in uw tuin te houden.

   Gallagher biedt een breed assortiment kits voor huisdieren. Bijvoorbeeld om uw honden in uw tuin te houden met schrikdraad honden, maar ook voor de bescherming van uw tuin of vijver tegen katten of reigers met schrikdraad katten. U kunt de tuin-kit 50 cm tevens gebruiken voor konijnen.

   Daarnaast is er nu ook een speciale kit om uw huis of carport te beschermen tegen steenmarters. Ook voor kippen of ander gevogelte bieden wij een complete set aan.

   Filter
   Sorteren op

   Schrikdraadkits

   Overlast van katten in uw tuin tegengaan? Dan is deze volledige kattenafrastering schutting set inclusief M35 schrikdraadapparaat dé oplossing! Eenvoudig te installeren, onopvallend én effectief in gebruik!

   169

   Schrikdraadkits

   Praktische tuinkit met schrikdraad om tuin, vijver of erf mee af te bakenen en weglopende honden of overlast veroorzakende dieren te voorkomen. Deze set bevat paaltjes van 80 cm en is geschikt voor 33 meter afrastering.

   145

   Schrikdraadkits

   Basisset voor het weren van marters van uw terrein of rond het huis

   209.6325

   Schrikdraadkits

   Effectieve afrastering voor (huisdier) toepassingen rondom uw huis en in uw tuin.

   119

   Schrikdraadkits

   Praktische kit met schrikdraad om tuin, vijver of erf mee af te bakenen en weglopende honden of overlast veroorzakende dieren te voorkomen. Deze set bevat paaltjes van 50 cm en is geschikt voor 33 meter afrastering.

   169

   Schrikdraadkits

   Om gevogelte/kippen binnen te houden en te beschermen tegen roofdieren.

   336.6825
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking