Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Apotheek

   Filter
   Sorteren op

   Apotheek

   Krachtig zuiverende shampoo die rijkelijk schuimt. Ideaal voor het zuiveren en reinigen van een behaarde vacht en onderliggende huiddelen.

   5.67

   Apotheek

   Krachtige zuiverende jodiumscrub zonder korreltjes. Ideaal voor het zuiveren en reinigen van de (kale) huid.

   6.95

   Apotheek

   Vitamine B-Complex is een oplossing die rijk is aan Vitamine B en C, voor het snel en effectief behandelen van een vitaminetekort.

   11.5

   Apotheek

   Trekzalf remt oppervlakkige ontstekingen, verlicht jeuk en vermindert zwelling en schilfering van de beschadigde of ontstoken huid.

   142.95

   Apotheek

   PVP Jodium oplossing (10%) voor een zuivere en reine huid. Werkt sterk tegen huidinfecties, is huidvriendelijk en hecht super. Gehalte povidonjodium 100 mg/ml.

   Hecht super aan de huid.
   Huidvriendelijk (prikt niet).
   Verpakt met handige klepdop.

   6.5

   Apotheek

   CaltiTAT 50 is een injectievloeistof voor de behandeling van melkziekte en kopziekte bij lammeren, schapen en runderen.

   18.95

   Apotheek

   De uniek samengestelde GIJS Liksteen Geit zit boordevol essentiële mineralen en sporenelementen. Specifiek ontwikkeld voor de Nederlandse professionele melkgeit. Bevat magnesium, zink en jodium.

   8.99

   Apotheek

   Een verzorgende en beschermende “blauw” spray voor alle diersoorten. Deze barrierespray helpt het herstellend vermogen van de huid en hoeven te bevorderen. Met de bekende blauwe kleur!

   18.75

   Apotheek

   De mineralenemmer is ontwikkeld om stekende insecten op afstand te houden en zo problemen te helpen voorkomen. De Blockemel Fly Free likemmer is niet geschikt voor melkvee.

   52.5

   Apotheek

   Krachtig oplosbaar poeder, welke bijdraagt aan het stabiliseren van de elektrolytenbalans bij diarree. Ook zorgt de Geit Drench ''R'' voor ideale rehydratie.

   24.78

   Apotheek

   Handige likemmer boordevol macro- en micro-mineralen en vitaminen voor schapen.
   Ondersteunt de darmmicrobiotica en heeft een positieve werking op groei, weerstand, vruchtbaarheid, beenwerk en wol.

   45.95

   Apotheek

   Acederm huidspray wordt gebruikt ter bevordering van wondgenezing bij runderen, schapen, paarden, honden en katten

   26.95

   Apotheek

   Colostrum voor pasgeboren lammeren, moederloze lammeren, zwakke lammeren en meerlingen. Ter verrijking van biest van onvoldoende kwaliteit.

   45.95

   Apotheek

   Hygiënische blauwspray voor de verzorging van alledaagse huidproblemen. Ideaal om tijdens hoefverzorging of klauwbekappen te gebruiken!

   12.95

   Apotheek

   Voor het wassen en reinigen van de huid, speenhuid, schede en klauwen. Ideaal bij verlossingen. Heeft een sterk reinigend en verzorgen effect op de (klauw)huid en speenhuid.

   24.95

   Apotheek

   Praktische likemmer mét koper voor schapen boordevol mineralen en vitaminen. Vult eventuele tekorten uit gras of ruwvoer aan en bevat melasse voor extra smakelijkheid. Speciaal voor schapen met een koperbehoefte.

   46.95

   Apotheek

   Deze zelf aan te maken hertshoornolie spray maakt door zijn kenmerkende geur een einde aan ongewenst gedrag zoals bijten, veren pikken, vechten of ander ongewenst hap- of bijtgedrag.

   12.95

   Apotheek

   Zeer complete en smakelijke likemmer boordevol mineralen en sporenelementen voor schapen.
   De Farm-O-San Mineraalemmer is dan ook zodanig samengesteld, dat ieder schaap of lam er zijn tekorten mee kan aanvullen.

   49.95

   Apotheek

   Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid Biocide, Teinture D'Iode 1l, . De jodium zorgt ervoor dat de huid van dieren snel weer hersteld.

   43.95

   Apotheek

   Voor een probleemloze opfok van lammeren. De oplosbaarheid, voedingswaarde en smakelijkheid garanderen een optimale groei.

   41.1495

   Apotheek

   Dit aanvullend diervoeder bevat een combinatie van: kobalt, vitamine A, B1, B6, B12, D3, E en niacine. Dit voedsel versterkt de gezondheid van uw schaap of geit

   9.25

   Apotheek

   Uniek voetbad dat zowel aan de zijkanten als aan de voor- en achterkant gekoppeld kan worden.

   390

   Apotheek

   LUGOL is een kaliumjodide-jodium in water. Uitermate geschikt voor reinigen en spoelen. Zorgt voor veel zuiver en reinheid.

   30.95

   Apotheek

   Toprium is een smakelijke vloeibare energie voorziening voor melkvee, en een extra energie/calcium voorziening ter voorkoming van melkziekte.

   26.5
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten en advertenties te personaliseren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »