Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Mollen

   Mollen
   Filter
   Sorteren op

   Mollen

   De mollenklem is gemakkelijk te gebruiken door het bevestigde handvat. De mollenklem is goed te gebruiken voor grote mollen.

   7.99

   Mollen

   Talpex Mollenklem om ongewenste ondergrondse bezoekers snel een halt toe te kunnen roepen. Deze mollenklem zorgt door zijn zeer degelijke en sterke uitvoering ervoor dat deze jarenlang meegaat.

   12.95

   Mollen

   De meeste eenvoudige en praktische mollenklem die er is. De klem is gemakkelijk te spannen. De mollenklem is vooral bedoelt voor de wat kleinere mol.

   7.5

   Mollen

   Superkrachtige draadklem met opspanner om mollen en woelratten op eenvoudige, maar zeer doeltreffende wijze te kunnen vangen. Eenvoudig in gebruik, herbruikbaar en zeer krachtig!

   6.99

   Mollen

   Verjaagt mollen en woelmuizen met behulp van sterke geluidsgolven uit tuin, moestuin of gazon. Werkt op zonne-energie, zonder giftige stoffen en is niet schadelijk voor mensen en huisdieren. Bereik tot 650 m2.

   26.5

   Mollen

   Met de ultrasone mollenverjager komt u gemakkelijk van uw mollen af. De verjager laat een piep horen wanneer een mol in de buur komt.

   42.99

   Mollen

   Diervriendelijke val om woelratten, woelmuizen of mollen zonder verwondingen te kunnen vangen. De buis is eenvoudig te plaatsen en zorgt dat de woelers op een handige manier gevangen worden. Ook veilig voor rondlopende huisdieren!

   6.95

   Mollen

   Set van 10 koperen houders om de Mecanix Mollenklemmen met opspanner op een praktische manier te kunnen blijven gebruiken. Inclusief opspanner.

   2.99

   Mollen

   De weersbestendige mollenverjager op zonne-energie zorgt er door geluidimpulsen voor dat mollen in het land of in het gazon op een veilige en diervriendelijke manier geweerd worden. Geschikt voor 500 m² oppervlakte.

   29.15

   Mollen

   De mollenklem Yankee Junior is uitgerust met een stevig handvat. Hierdoor wordt het bestrijden van uw mollenprobleem zeer gemakkelijk.

   7.95

   Mollen

   De mollenklem farmer super is de meest allround mollenklem die er is. De mollenklem is in de molshoop en in de molsgang in te zetten.

   14.99
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking