Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Download Gratis onze mobiele App!
    Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
    Veilig betalen zoals jij dat wilt!

      Uierverzorging

      Uierverzorging is essentieel voor een melkveehouder. Bij ons vind je alles voor een optimale uierverzorging. Of je nu op zoek bent naar preventieve middelen of middelen om ontstekingen tegen te gaan, je vindt het allemaal in onze online agrarische winkel.

      Uierverzorging assortiment

      Geen melk zonder een gezonde uier. Daarom vind je bij Agridiscounter een breed assortiment aan uierverzorging, zoals uierbalsem, uiercrème of mastitis injectoren. Ook voor het droogzetten of de behandeling van uierontsteking vind je in deze categorie alle ondersteuning!

      Bij Agridiscounter geniet je van de volgende voordelen:

      • Zeer scherpe prijzen;
      • Kwaliteit; 
      • Altijd persoonlijke service!

      Als de uiers niet goed worden verzorgd kan dit zorgen voor ontstekingen, lekkende spenen of schrale uiers. Voor een gezonde uier kies je voor Agridiscounter.

      Mastitis koe voorkomen

      Uierontsteking, ook wel Mastitis genoemd, is een regelmatig voorkomend probleem bij een koe. Een koe kan een zichtbare (klinische mastitis) en een onzichtbare ontsteking (subklinische mastitis) aan de uier hebben. Ontstekingen zijn te herkennen aan afwijkingen in de melk, een hoog celgetal, zwellingen aan de uier, een rood gekleurd kwartier en koorts. Om dit soort problemen te voorkomen is hygiëne erg belangrijk. Denk hierbij aan persoonlijke hygiëne tijdens het melken, uier hygiëne en hygiëne in de melkstal.

      Uierdoekjes

      Tijdens het melken is het belangrijk om gebruik te maken van onder andere uierdoekjes. Hiermee kunnen uiers worden schoongemaakt voor het melken. De vochtige reinigende en verzorgende doekjes zorgen voor een verbeterde uierverzorging. Een goede verzorging van de uier van een koe verminderd de kans op Mastitis.

      Spray- en dipmiddelen

      Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment in spray- en dipmiddelen. Dipmiddelen zijn belangrijk om infecties te voorkomen na het melken. Doordat slotgaten vaak open blijven staan hebben bacteriën vrij spel. De spenen kunnen met behulp van uierdip in een dipbeker gedipt worden om de spenen en het uier gezond te houden. Bij Agridiscounter vind je allerlei hulpmiddelen om infectie te voorkomen.

      Stimulatie van de bloedcirculatie

      Verder kan een goede bloedcirculatie preventief werken en kun je hiermee zucht en ontstekingen voorkomen. Hiervoor kun je middelen gebruiken, zoals uiergel en uierbalsem. Door het verkoelend effect wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, wat erg belangrijk is voor een goede uiergezondheid. Ook het gebruik van uierzalf en uiercrème is aan te raden. Dit werkt verzorgend, zuiverend en verzachtend. Neem een kijkje in ons assortiment!

      Hulp nodig?

      Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, Agridiscounter helpt je graag verder. Dankzij onze jarenlange ervaring in de melkveehouderij kunnen onze specialisten jou zeker verder helpen. Samen zoeken we naar de beste oplossing.

       

      Uierverzorging
      Filter
      Sorteren op

      Uierverzorging

      Ouderwetse zwarte trekzalf ter behandeling van lokale ontstekingen.

      169

      Uierverzorging

      Navulverpakking van de sneldrogende, reinigende en zuiverende doekjes van Cowipes. Draagt bij aan mastitiscontrole en bevordert de algemene uierconditie.

      40.99

      Uierverzorging

      Mammicurine mastitis injectoren helpen chronische en acute mastitis bij rundvee op homeopathische basis te bestrijden en te voorkomen.

      113.95

      Uierverzorging

      Topro uiercreme is een niet-vette witte crème. Werkt beschermend en anti-bacterieel.

      8.5

      Uierverzorging

      Langwerkende knoflook bolus voor een optimale uiergezondheid in de droogstand!

      168.95

      Uierverzorging

      Homeopathisch diergeneesmiddel ter behandeling van uierontsteking bij runderen.

      122.5

      Uierverzorging

      Pak van 2 rollen standaard uierpapier van 1000 vellen ( á 360 meter). Dit blauwe papier is vervaardigd uit gerecycled, verlijmd papier en heeft hierdoor een hoge trekweerstand. Sterk, maar zacht voor het uier!
      Met perforatierand voor makkelijk afscheuren

      34

      Uierverzorging

      De vloeistof kan niet terugstromen in het reservoir.

      11.5

      Uierverzorging

      Acederm huidspray wordt gebruikt ter bevordering van wondgenezing bij runderen, schapen, paarden, honden en katten

      26.95

      Uierverzorging

      Deze snel drogende, reinigende, zuiverende, doekjes dragen bij aan mastitiscontrole en bevorderen algemene uierconditie.

      34.95

      Uierverzorging

      Een degelijke uiersproeier merk Gilmour, voorzien van een hittebestendig handvat!

      10.5

      Uierverzorging

      DelvoTest® Incubator voor de controle melk op antibioticaresiduen. Met behulp van de test kan eenvoudig beoordeeld worden of de melk van een individuele koe of tank geleverd mag worden.

      335

      Uierverzorging

      Gele zalf op basis van vaseline. Het bevordert het herstel van kloven en wondjes op spenen en van schrale spenen.

      14.5

      Uierverzorging

      Snelwerkende knoflookbolus die ondersteuning biedt aan het immuunsysteem en de uier. Kan worden toegepast voor behoud van een gezond uier en draagt bij aan het behoud van een goede eetlust.

      182.95

      Uierverzorging

      BoTop® is een enzym algino-gel met een unieke formule die speciaal is ontwikkeld voor de veterinaire markt. Voor de verzorging van de beschadigde huid bij melkkoeien bijvoorbeeld ten gevolge van Udder Cleft Dermatitis (uiersmet).

      62.5

      Uierverzorging

      2 rollen uierpapier van 1000 vellen ( a 350 meter). Vervaardigd uit gerecyclede vezels, met geperforeerde rand en extra sterk door het gebruik van zetmeelverlijming.

      38.95

      Uierverzorging

      Perfecte indicator voor een snelle opsporing van subklinische mastitis.

      10.5

      Uierverzorging

      Efficiënte en snelwerkende dipbeker om spenen en uier te kunnen behandelen. Door in de beker te knijpen loopt het reservoir vol, zodat er makkelijk gedipt kan worden. De vloeistof stroomt niet terug in het reservoir.

      7.5

      Uierverzorging

      Delvotest® T van DSM Food Specialties is door QLIP, de partner voor kwaliteitsborging in agrofood, verkozen als de nationale referentietest voor de detectie van antibioticaresiduen in melk. Een set bevat 100 pipetten.

      228

      Uierverzorging

      Voor plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn en kan gebruikt worden bij fysiologische beschadigingen van slijmvlies en weefsel.

      37.5

      Uierverzorging

      Homeopathisch diergeneesmiddel tegen mastitis.

      13.5

      Uierverzorging

      Masti Veyxym is een antibioticavrije uierinjector -zonder wachttijd- die de genezing van niet-geïnfecteerde mastitis bij rundvee helpt bevorderen. De zalf kan zowel in het uier als op de huid aangebracht worden en helpt zwelling en pijn te verlichten.

      50.95

      Uierverzorging

      Injectoren op homeopathische basis om klinische- en subklinische mastitis effectief bij runderen te kunnen behandelen.

      14.5

      Uierverzorging

      Delvotest® T is een breedspectrumtest die diverse antibiotica op of onder de Europese MRL's identificeert met een hogere gevoeligheid voor tetracyclines dan andere microbiële screeningtesten. Deze set bevat 25 pipetjes.

      77.5
      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten en advertenties te personaliseren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »