Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Agrivet

   Agrivet
   Filter
   Sorteren op

   Agrivet

   Deze neusklem (ook wel neusring genoemd) is een klem voor rundvee, te gebruiken bij dieren die overmatig met voer gooien. De klem zorgt ervoor dat het gooien van voer aan het voerhek wordt tegengegaan.

   20.5

   Agrivet

   De Agrivet Melkershandschoenen zijn praktische en stevige nitril handschoenen die perfect zijn voor in de melkstal. De niet-steriele handschoenen zijn van zware kwaliteit, zijn poedervrij en zijn hierdoor ideaal om mee te melken!

   11.95

   Agrivet

   Handige en zeer praktische vliegen strijkplaat om te bestrijken met onder meer Sojet. Het vliegenpaneel is simpel te plaatsen en makkelijk te vervangen als de plaat vol is.

   3.99

   Agrivet

   Speciale rugtas voor het dragen van een Tectonik 2,5 Liter Pour-on

   39.95

   Agrivet

   De Agrivet Buisfilters Extra van 925 x 92 mm zijn sterke melkfilters van vliesstof van 120 g/m2. Met optimaal vuilvangend vermogen en blijvend perfecte doorstroming. Van superieure sterkte en vervaardigd van eerste klas grondstoffen!

   57

   Agrivet

   Deze anti-spagaat riem (ook wel pootband voor koeien genoemd) zorgt ervoor dat de poten op de plek blijven waar dit zou moeten. Voorkomt dat de koe in spagaat raakt of trapt in de melkstal.

   24.5

   Agrivet

   Optimaal vuilvangend vermogen, blijvend perfecte doorstroming, superieure sterkte, vervaardigd van eerste klas grondstoffen.

   23.5

   Agrivet

   Deze herbruikbare nylon spuit is een stevige én praktische manier om behandelingen of injecties toe te dienen. De injectiespuit heeft een schroefaansluiting voor het vastdraaien van een naald. Geschikt voor maximaal 50 ml vloeistof.

   10.99

   Agrivet

   Een sterke maagmagneet om aanwezig scherp (zwerfvuil) in de maag aan te trekken en verwondingen te voorkomen.

   1.75

   Agrivet

   Deze herbruikbare spuit is een stevige én praktische manier om behandelingen of injecties toe te dienen. De injectiespuit heeft een schroefaansluiting voor het vastdraaien van een naald. Geschikt voor maximaal 20 ml vloeistof.

   8.99
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking