Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   AKO

   AKO
   Filter
   Sorteren op

   AKO

   Degelijke en lang meegaande RVS poortgreepankers voor het makkelijk en snel kunnen zetten van je afrastering. Door de praktische X3 vorm kunnen meerdere draden of poortgrepen makkelijk bevestigd worden.

   16.5

   AKO

   Handige en degelijke losse trommel voor de Ako Euro draadhaspel. Geschikt voor maximaal 500 meter schrikdraad.

   8.25

   AKO

   Losse trommel Haspel met borstdraagstel

   18.15

   AKO

   De haspel van AKO is een sterke en degelijk kunststof draadhaspel, geschikt voor maximaal 500 meter schrikdraad. Door de metalen haken is de haspel eenvoudig op te hangen en handig in gebruik. Met verwisselbare trommel/haspel en handige handgreep!

   17.95

   AKO

   Praktische draadhaspel om schrikdraad eenvoudig op te kunnen rollen en op te bergen. De oprolhaspel is geschikt tot 1000 m kunststofdraad en bevat een borstdraagstel om deze om te kunnen hangen tijdens het oprollen en afrollen.

   26.95

   AKO

   Deze aluminium tussendraadspanner met beugel is een handige manier om schrikdraad eenvoudig op te kunnen spannen. Doordat de spanner over het draad gezet wordt, hoeft het draad niet ingekort of afgeknipt te worden.

   2.75

   AKO

   Deze trekveer draadspanner (ook wel temperatuur spanner genoemd) is ideaal om gladdraad van 2,5 mm mee op te spannen. De trekveer compenseert temperatuurschommelingen en maakt de afrastering 'elastisch', waardoor deze flexibeler is en langer meegaat.

   12.05

   AKO

   Praktische en degelijke poortgreepanker met schroefdraad. Door dit schroefdraad (M6) zijn de ankers makkelijk te bevestigen aan metalen of betonnen palen en zijn poortgrepen makkelijk en snel op te hangen.

   12.95
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking