Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Beaphar

   Beaphar
   Filter
   Sorteren op

   Beaphar

   Milquestra wormtabletten hond is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor het ontwormen van honden vanaf 5kg. Werkzaam tegen: lint-, haak-, spoel-, zweep-, long- en oogwormen. Preventief tegen hartwormziekte.

   22.5

   Beaphar

   Milquestra wormtabletten kleine kat/kitten is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor het ontwormen van katten vanaf een gewicht van 2 kg. Werkzaam tegen: lintwormen, haakwormen, spoelwormen en preventief tegen hartwormziekte.

   12.95

   Beaphar

   Milquestra wormtabletten kleine hond / pup is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor het ontwormen van kleine honden en pups tot 10kg. Werkt tegen lint-, haak-, spoel-, zweep-, long- en oogwormen. Preventief tegen hartwormziekte.

   5.95

   Beaphar

   Milquestra wormtabletten hond is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor het ontwormen van honden vanaf 5kg op basis van Milbemycine oxime en Praziquantel. Werkzaam tegen: lint-, haak-, spoel-, zweep-, long- en oogwormen. Preventief tegen hartwormziekte.

   14

   Beaphar

   Milquestra wormtabletten kleine kat/kitten is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor het ontwormen van kleine katten en kittens tot 2 kg. Werkzaam tegen lintwormen, haakwormen, spoelwormen en preventief tegen hartwormziekte.

   5.95
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten en advertenties te personaliseren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »