Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Filter
   Sorteren op

   De Technidairy Overall is een sterke 100% waterdichte 'tuinbroek' die eenvoudig over andere kleding gedragen kan worden. De stof is bestand tegen zuren en reinigingsmiddelen in de melkstal waardoor je verzekerd bent van kwaliteit én levenslange garantie!

   120

   De ISO940 Heren Parka is een luxe uitgevoerde, 100% waterdichte en winddichte werkjas. De lichtgewicht jas bestaat uit ademende materialen en heeft een geavanceerd Tetratac 4-lagensysteem om zowel extreem slijtvast, waterdicht én zeer ademend te zijn.

   289

   De ISO940 Heren overbroek is een luxe uitgevoerde, 100% waterdichte en winddichte regenbroek. De lichtgewicht broek bestaat uit ademende materiaal en heeft een geavanceerd Tetratac 4-lagensysteem om extreem slijtvast, waterdicht én comfortabel te zijn.

   199

   De ISO940 Heren Overall is een luxe uitgevoerde, 100% waterdichte en winddichte Amerikaanse overall. De lichtgewicht tuinbroek bestaat uit ademend materiaal en heeft een Tetratac 4-lagensysteem om extreem slijtvast, waterdicht én comfortabel te zijn.

   224

   De Technidairy Parka is een sterke 100% waterdichte en winddichte jas die eenvoudig over andere kleding gedragen kan worden. De stof is bestand tegen zuren en reinigingsmiddelen waardoor je verzekerd bent van kwaliteit én levenslange garantie!

   162

   De Technidairy overbroek is een sterke 100% waterdichte broek die eenvoudig over andere kleding gedragen kan worden. De stof is bestand tegen zuren en reinigingsmiddelen in de melkstal waardoor je verzekerd bent van kwaliteit én levenslange garantie!

   105
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking