Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Filter
   Sorteren op

   Deze koelmat biedt zelfs zonder electriciteit, water, vriezer of koeling snel verkoeling aan uw huisdier. De koelmat zorgt dan ook voor langere tijd voor verfrissing!

   29.75

   Deze praktische en handige koelmat voorkomt oververhitting bij uw huisdier. Het voert de lichaamswarmte supersnel af en de gel wordt door druk snel koud. De hondenkoelmat hoeft dus niet in de vriezer of koelkast maar werkt altijd!

   71.95

   Voor het spelenderwijs afkoelen van je hond tijdens hete zomerdagen. Door de tuinslang aan te sluiten op het Splash hondenbadje zal de rand vollopen en beginnen te sproeien. Voor cool plezier voor mens en dier!

   25.95

   Eenvoudig op te zetten en snel verfrissing gevend dierenzwembad om uw hond snel verkoeling te kunnen bieden op warme dagen. Verkrijgbaar in drie maten.

   32.7

   Leuk zomers hondenspeeltje.

   11.95

   De coolbandana van Coolpets is een makkelijke manier om uw hond bij hete dagen koel te houden. De speciale stof zorgt ervoor dat uw huisdier door de koelbandana voor langere tijd verkoeling ervaart!

   8.75

   Leuk zomers hondenspeeltje. De schildpad drijft namelijk op het water, Het neemt water op en het water kom eruit op het moment als het in de bek is van de hond en er zit een piep in verwerkt.

   12.4

   Tijdens hete zomerdagen biedt deze fontein uw hond onbeperkt toegang tot vers en koel drinkwater.

   17.95

   Drinkfles voor onderweg. Altijd water beschikbaar met deze handige drinkfles van Coolpets.

   4.25

   Leuk zomers hondenspeeltje. De haai blijft namelijk drijven op het water, maar hij neemt ook water op en het water komt eruit op het moment als de hond in het speeltje bijt.

   15.45

   Vrolijke waterspeeltjes met trekveer voor de zonnige zomerdagen voor je hond. Dit waterspeeltje drijft goed en zorgt door het drijfvermogen voor urenlang speelplezier.

   12.4

   Beschermt 24 uur lang.

   15.85

   Vrolijke waterspeeltjes met trekveer voor de zonnige zomerdagen voor je hond. Dit waterspeeltje blijft drijven en zorgt door zijn drijfvermogen voor urenlang speelplezier.

   12.95

   Maak nu zelf de waterijsjes voor uw hond.

   7.35

   De CoolToys van Coolpets zijn dé perfecte hondenspeeltjes tijdens warme dagen. Ze blijven drijven op het water, nemen water op en zorgen er daardoor ook voor dat de hond voldoende water binnenkrijgt wanneer deze in het speeltje bijt.

   8.95

   Beschermt uw hond tegen de zon.

   19.95

   Leuk zomers hondenspeeltje. De eend blijft namelijk drijven op het water, maar hij neemt ook water op en het water komt eruit op het moment als de hond in het speeltje bijt.

   15.45

   Met deze ijsvormen kunt zelf waterijsjes maken voor uw hond.

   8.2

   De Cooling Ice Pinguin zorgt voor directe verkoeling bij uw huisdier. Daarnaast zorgt deze koeldisk Cooling Ice Pinguin ook voor een koelere omgeving van uw huisdier.

   7.7

   Deze vrolijke, actieve watersproeier biedt honden een aangename verfrissende verkoeling tijdens hete zomerdagen.
   Doordat de bloem water sproeit en verschillende kanten op draait biedt deze lang speelplezier voor de hond!

   18.8

   Deze verkoelende schijf is een speciale koeldisk die ervoor zorgt dat uw hond of ander huisdier het niet te heet krijgt in de warme zomermaanden. Ideaal voor onder een kleed, kussen of mand.

   8.55
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking