Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Filter
   Sorteren op

   Delvotest® T is een breedspectrumtest die diverse antibiotica op of onder de Europese MRL's identificeert met een hogere gevoeligheid voor tetracyclines dan andere microbiële screeningtesten. Deze set bevat 25 pipetjes.

   77.5

   DelvoTest® Incubator voor de controle melk op antibioticaresiduen. Met behulp van de test kan eenvoudig beoordeeld worden of de melk van een individuele koe of tank geleverd mag worden.

   335

   Delvotest® T van DSM Food Specialties is door QLIP, de partner voor kwaliteitsborging in agrofood, verkozen als de nationale referentietest voor de detectie van antibioticaresiduen in melk. Een set bevat 100 pipetten.

   228

   DelvoTest® Startset voor de controle melk op antibiotica. De set bevat: een incubator om de melkmonsters op 64°C te houden, een chronometer (timer) om de incubatietijd te controleren, een zwarte stift en pootbandjes. Geleverd in kunststof koffer.

   399.95
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten en advertenties te personaliseren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »