Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Filter
   Sorteren op

   Stevig en degelijk elastiek van 9 cm.
   Verkrijgbaar als los elastiek of in zakken van 100 stuks.

   0.4

   Losse glasfibersteel die perfect geschikt is voor diverse soorten harken, schoffels of bladharken. De holle fibersteel heeft hetzelfde gebruikersgemak als een houten steel, maar is daarentegen tot wel 3 x sterker en rot of krimpt niet!

   21.99

   Deze losse mestvork met 4 tanden met stift is ideaal wanneer de tanden van de vorige mestvork gebroken zijn. Door deze losse 4-tands vork aan de steel te bevestigen kun je weer jaren vooruit.

   23.09

   Met deze stalkrabber wordt het schoonmaken van uw stal ontzettend makkelijk. De stalkrabber is gemaakt van sterk kunststof wat zorgt voor een lange levensduur.

   3.95

   Met extra kant voor het effenen van perken en het bewerken van de grond.

   15.95

   Deze losse graanschopsteel is een ideale steel voor de losse kunststof graanschop van Atlas. Deze rechte, houten steel geeft een goede grip op de graanschop en op andere passende schoppen.

   11.99

   De Voerschep van Eurotool is een handige en degelijke voerschep die tevens zeer geschikt is als sneeuwschep. Hiermee wordt voer aanschuiven of sneeuwruimen een eitje!

   24.99

   Degelijke en praktische losse schep om een kapotte sneeuwschep of voerschep te kunnen vervangen. Hiermee is jouw sneeuwschuiver of voerschuiver weer eenvoudig en snel gerepareerd!

   15.49
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking