Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Feather World

   Feather World
   Filter
   Sorteren op

   Feather World

   Deze zeer smakelijke insecten mezenbollen zijn vetbollen met insecten zoals wormpjes. Deze vetbolletjes zijn zeer voedingsrijk en zijn hierdoor ideaal wintervoer voor vogels! Zonder netje, dus veilig voor de kleinere vogels!

   11.95

   Feather World

   Deze zeer smakelijke insecten mezenbollen zijn vetbollen met insecten zoals wormpjes. Deze vetbolletjes zijn zeer voedingsrijk en zijn hierdoor ideaal wintervoer voor vogels! Inclusief netje.

   11.5

   Feather World

   De Pinda Vetbollen van Feather World zijn smakelijke en rijke mezenbollen, gevuld met pinda's. Deze vetbolletjes zijn zeer voedingsrijk en zijn hierdoor ideaal wintervoer voor vogels! Zonder net, dus veilig voor iedere vogel!

   9.95

   Feather World

   Rijk strooivoer om vogels bij te kunnen voeren. Dit smakelijke vogelvoer bevat zonnebloempitten, pinda's en maisvlokken voor extra smaak en energie.

   12.25

   Feather World

   De Feather World Mueslibar in net is een smakelijke mueslisnack voor tuinvogels. In de verpakking zijn drie netjes te vinden, die gevuld zijn met overheerlijke muesli van haver, pinda's en zonnebloempitten.

   1.99

   Feather World

   Deze complete voerset voor tuinvogels is een leuke en handige set om tuinvogels mee te kunnen voeren. De set bestaat uit een praktisch voerstation, inclusief 4 vetbollen met insecten in netje. Zo heb jij een complete set om eenvoudig vogels te voeren!

   3.5

   Feather World

   De Pinda Vetbollen van Feather World zijn smakelijke en rijke mezenbollen, gevuld met pinda's. Deze vetbolletjes zijn zeer voedingsrijk en zijn hierdoor ideaal wintervoer voor vogels! Inclusief netje.

   9.95

   Feather World

   De Vetbollen met Zaden zijn mezenbollen met zaden en vetten en zijn een optimale energie- en vitaminebron voor vogels tijdens de winter. De zadenbollen zitten in net en zijn daardoor eenvoudig op te hangen.

   7.99

   Feather World

   Het Energie Vogelvoer is een smakelijk strooivoer boordevol energie voor tuinvogels. Deze rijke mix voor vogels bevat rozijnen en pinda's voor extra energie en suikers. Makkelijk te strooien en ideaal vogelvoer voor de koudste periodes van het jaar!

   9.99

   Feather World

   Handig en praktisch voerstation om vogels op een eenvoudige wijze mezenbolletjes of pindanetjes te kunnen voeren. Het voerstation biedt ruimte voor 4 zakjes of bolletjes en is simpel op te hangen door de handige ophanghaak!

   0.95

   Feather World

   De Feather World Pinda bar in net is een heerlijke snack met pinda's voor tuinvogels. In de verpakking zijn drie netjes te vinden, die gevuld zijn met overheerlijke pinda's. Met deze Pindarepen in net kun je vogels dan ook het hele jaar door bijvoeren.

   2.95
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking