Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Halley

   Halley
   Filter
   Sorteren op

   Halley

   Effectieve en handige vliegenlamp, geschikt voor ruimtes tussen 50 - 80 m². De insecten worden door het ultraviolette licht van de lamp aangetrokken en vervolgens gedood door het elektrische rooster. Milieuvriendelijk en zonder gif!

   237

   Halley

   Deze blauwe TL-lamp is een vervangingslamp, passend in de Halley 2138 vliegenlamp. Deze blauwe lamp trekt simpel en snel vliegen aan tot de vliegenkast. De vliegenlamp heeft een wattage van 15W en is 43,8 cm lang.

   11.99

   Halley

   Effectieve en handige vliegenlamp, geschikt voor ruimtes tussen 100 - 150 m². De insecten worden door het ultraviolette licht van de lamp aangetrokken en vervolgens gedood door het elektrische rooster. Milieuvriendelijk en zonder gif!

   209

   Halley

   De Halley 2214-S is een efficiënte vliegenlamp, geschikt voor ruimtes tot wel 200 m². Deze krachtige lamp trekt vliegen, muggen en motten effectief aan en zorgt ervoor dat vliegenoverlast binnen korte tijd vermindert!

   299.95

   Halley

   Deze vervangingslamp is een blauwe TL-lamp van 58,7 cm, passend in de Halley 2214 vliegenlamp. Deze blauwe lamp trekt simpel en snel vliegen aan tot de vliegenkast en heeft een vermogen van 20 Watt.

   12.5

   Halley

   Krachtige en efficiënte vliegenlamp met IP normering. Vliegenlampen met deze normering zijn extra geisoleerd en kunnen hierdoor beter tegen vocht. Dat maakt deze Halley insectenlamp zeer geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes.

   296.45
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking