Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Filter
   Sorteren op

   Heiniger schapenscheermachine met professionele speciale schapenscheerkop en 4 tands boven en 13 tands ondermes, nr. SS320.

   501.85

   De Heiniger Style Mini Hondentondeuse maakt het mogelijk om in uiterste precisie te trimmen. Ideaal voor de poten, ogen en staart van iedere hond. Ook erg handig voor honden die gevoelig zijn tijdens het scheren.

   169

   De Heiniger Xperience 2-Speed is een krachtige, ergonomische en lichtgewicht veescheermachine voor zowel paard als rund. Het geluidsarme scheerapparaat zorgt door zijn hoge toeren voor optimaal scheergemak!

   464

   Allround veescheermessenset voor de Heiniger veescheermachines. Een scherpe messenset voor het scheren van koeien en pinken.

   53.84

   De Heiniger Style Midi tondeuse voor honden is geschikt voor het fijnere werk aan het hoofd, poten, buik en staart. Door de verstelbare scheerkop is het trimmen van 0.5 tot 2,5 mm mogelijk en kan dit door de gebruiker worden aangepast.

   247.7475

   Stil, maar krachtig scheerapparaat op accu om je paard of pony optimaal van de wintervacht te kunnen ontdoen. Met 2 sterke accu's die tot wel 2 uur meegaan!

   545

   De eerste vee- en paardenscheermachine met 3 scheersnelheden. Geleverd met 23-tands bovenmes en 21-tands ondermes (nr. SS120) Gemakkelijk te reinigen en zeer solide.

   425.6175

   Professionele scheermachine voor paarden met 23 tands boven en 31 tands ondermes, nr. H23 en H31
   Dit scheerapparaat heeft een slanke handgreep, licht gewicht en de uiterst stille motor. Geschikt voor nerveuze paarden.

   317.625

   Allround Paarden Scheermessenset voor de Heiniger Paarden Scheermachine. Ideaal voor het scheren van paarden, met 31 tanden onder en 23 tanden boven.

   50.19

   Stil, maar krachtig scheerapparaat op accu om koe of pink optimaal van de wintervacht te kunnen ontdoen. Met 2 sterke accu's die tot wel 2 uur lang meegaan.

   599

   Een complete paarden scheermessenset, ter behoeve van de Heiniger scheerapparaten. De messenset bestaat uit een ondermes met 15 tanden en een bovenmes met 31 tanden. Hiermee is de messenset ideaal voor de vachten van paarden en pony's.

   49.45

   Het Xplorer Pro veescheerapparaat is een krachtige, professionele veescheermachine op accu, geschikt voor zowel rundvee als paarden. Door de twee standen is het apparaat makkelijk in te stellen en gaat deze tot wel 2 uur mee op één accu!

   754

   Praktische, makkelijk hanteerbare en betrouwbare paardenscheermachine voor het eenvoudig en snel kunnen scheren van paarden. Met een andere messenset is dit veescheerapparaat ook geschikt voor rundvee.

   464

   Losse oplader om de accu's van de Heiniger Xplorer Veescheerapparaten op te kunnen laden. De acculader wordt geleverd zonder adapter (laadsnoer).

   115
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking