Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Filter
   Sorteren op

   Dit heerlijke Hill's hondenvoer met tonijn en rijst is speciaal samengesteld voor de energiebehoeften van volwassen honden van middelgrote rassen. Ondersteunt de weerstand, draagt bij aan sterke spieren en helpt gezonde vitale organen te ondersteunen.

   25.25

   Graanvrij kattenvoer voor oudere katten die gevoelig zijn voor granen en gluten. Dit speciaal samengestelde voer helpt bij te dragen aan een gezond energieniveau en ondersteunt de spijsvertering, nieren en blaas.

   31.15

   Voeding voor de minder actieve volwassen kat die minder calorieën nodig heeft.
   volledig voer voor volwassen katten met een neiging tot gewichtstoename

   78.95

   Sensitive Stomach & Skin biedt een optimale spijsvertering, voedt de huid en bevordert een glanzende vacht bij honden met een gevoelige maag en huid. Speciaal samengesteld voor kleine honden (tot 10 kg).

   19.49

   Krokante kattenbrokjes die helpen om tandsteen en tandplak bij volwassen katten tegen te gaan. De unieke vezelstructuur reinigt en verfrist het gebit, voor sterke en gezonde tanden en een frisse adem!

   85.25

   Smaakvolle kattenbrokken die speciaal zijn ontwikkeld voor oudere katten (senior) die gesteriliseerd of gecastreerd zijn. De unieke samenstelling helpt oudere katten (vanaf 7 jaar) om overgewicht te voorkomen en om een gezond gewicht te blijven.

   28.95

   Heerlijke kattenbrokken met kip die speciaal zijn samengesteld om aan de energiebehoeften van de volwassen kat te voldoen. Bevat licht verteerbare ingrediënten en zit boordevol smaak!

   69.95

   Hills Senior is zorgvuldig uitgebalanceerde kattenvoer voor katten van 11 jaar of ouder. Bevat een speciale mix om oudere katten vitaal, alerter en interactiever te houden, en ondersteunt hersenen en vitaliteit!

   43.49

   Het Healthy Mobility hondenvoer is speciaal samengesteld om de gezondheid van gewrichten te ondersteunen bij kleinere en lichte volwassen honden (tot maximaal 10 kg). Ondersteunt spier en gewricht.

   9.75

   Droge brokjes met een unieke samenstelling voor gewichtscontrole om het gezonde gewicht van gesteriliseerde of gecastreerde katten te behouden en overgewicht te helpen voorkomen.

   44.75

   Overheerlijke kittenbrok met tonijn voor jonge kittens vanaf 3 weken tot 12 maanden oud. De brokjes zitten vol gebalanceerde mineralen die ervoor zorgen dat jouw kitten de beste start krijgt. Ook geschikt voor drachtige of zogende katten.

   25.15

   Deze overheerlijke droge brokjes bieden optimale ondersteuning aan de spijsvertering en voedt de huid voor een mooie vacht. Licht verteerbaar en boordevol prebiotische vezels. Ideaal voor (over)gevoelige katten.

   7.75

   Speciaal samengesteld puppyvoer met lamsvlees en rijst voor pups van middelgrote rassen (volgroeid gewicht tussen 11 en 25 kg). Zorgt voor een gecontroleerde en gezonde groei en helpt het opbouwen van een sterke spieren en gezonde botten.

   26.75

   Deze heerlijke droge brokjes met speciale vezels zijn speciaal samengesteld om haarballen bij volwassen (maar niet senior) katten, die voornamelijk binnenshuis leven, te voorkomen.

   30.49

   Speciaal samengestelde kittenbrok voor kittens die gevoelig zijn voor granen en gluten. Dit graanvrije kittenvoer helpt bij te dragen aan een optimale weerstand en groei voor kittens van 3 weken tot 12 maanden oud, en voor drachtige of zogende katten.

   31.15

   Krokante kattenbrokjes met lam, speciaal voor de energiebehoeften van de volwassen kat. Bevat licht verteerbare ingrediënten en draagt bij aan een gezond gewicht. Smaakvol en boordevol gezonde vetten en mineralen!

   38.95

   Hill's Sterilised Cat met kip is een overheerlijk kattenvoer dat door zijn uniek samengestelde kattenbrokken helpt om gecastreerde en gesteriliseerde katten op gewicht te houden en overgewicht helpt voorkomen. Gezond en smaakvol!

   44.75

   Hills Light hondenvoer voor kleine honden tot 10 kg helpt een ideaal lichaamsgewicht te behouden bij volwassen, kleine honden. Het bevat 40% minder vet en 18% minder calorieën en is perfect voor iets minder actieve honden.

   19.49

   Het Hills Canine Adult Medium hondenvoer voor middelgrote honden is dé voeding om je hond op gezonde wijze op te laten groeien. Speciaal samengesteld om de spieren en de gezonde vitale organen te ondersteunen en de vertering te bevorderen.

   23

   Hill's Sterilised Cat kattenvoer met eend zijn uniek samengestelde kattenbrokken om gecastreerde en gesteriliseerde katten op gewicht te houden en overgewicht te helpen voorkomen. Smaakvol én gezond!

   28.95

   Ideaal voor oudere kat met overgewicht of die zijn ideale gewicht behoudt.
   volledig voer voor katten vanaf de leeftijd van 7 jaar met een neiging tot gewichtstoename.

   29.95

   Overheerlijke maaltijdzakjes natvoer voor de gesteriliseerde of gecastreerde kat. Helpt een gezond gewicht te behouden en overgewicht te helpen voorkomen. Een smaakvolle en rijke maaltijd voor de kat!

   19.75

   Het Hills Canine Adult Medium hondenvoer met lam & rijst is smaakvolle, ondersteunende voeding voor middelgrote honden om je hond op gezonde wijze op te laten groeien. Ondersteunt de weerstand en spijsvertering, en draagt bij aan gezonde gewrichten.

   97.5

   Hills Oral Care Adult met Kip is hondenvoer met klinisch bewezen gebitstechnologie om de opbouw van tandplak en tandsteen te verminderen.

   26.25
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking