Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Filter
   Sorteren op

   Gemaakt van een supersterke Megalastomer voor de extreme kauwers. Voorzien van een onweerstaanbare pindakaasgeur! Gegarandeerd speelplezier voor iedere hond.

   3.8115

   Deze Roller is dikker, sterker, groter, intenser en duurzamer dan andere populaire HOL-EE Rollers. U kunt er zelfs traktaties in verbergen zodat uw hond zijn volle interesse bij de bal heeft.

   15.8865

   In dit eivormige speeltje kan een traktatie gestopt worden. Zo kan de hond spelen en leert het spelende wijs beloningen uit het speeltje te halen.

   12.075

   De manier om spelend beloond te worden! Dit speeltje geeft de hond uitdaging tijdens het spelen. De traktatiebal binnenin rolt, schuift en draait en is hierdoor interessant voor uw hond.

   24.1395

   JW HOL-EE Roller Tennisbal is een rubberen honingraad met bal aan de binnenkant, het taaie rubber geeft uw hond betere grip op de bal en meer speelplezier

   8.2635

   Doordat dit ei alle kanten op springt, zorgt het gegarandeerd voor uren speelplezier. Het ei rolt en tuimelt en doet een beroep op de creativiteit van je hond.

   9.534

   De Giggle Tug is perfect voor een potje apporteren of touwtrekken en beschikt over twee sterke touwlussen die zijn verbonden door een duurzaam rubberen stuk dat "giechelt" wanneer er aan getrokken of geschud wordt.

   14.616

   Duurzaam rubber speeltje met in het midden een piepende tennisbal. In de mazen kunnen traktaties gestopt worden.

   13.3455

   De traktatie en speelbal voor de kleine hond! De flexibele rubberen bal maakt het mogelijk om de favoriete traktatie van uw hond in te stoppen. Voorzien van een duurzaam katoenen flosstouw om het gebit te reinigen.

   3.95

   Speciaal gemaakt om uw hond te vermaken. Stop uw favoriete traktatie in de JW Treat Tower laat het leren, denken en spelen beginnen!

   22.239

   Zet dan de knop aan en de Robo Bone zal in alle richtingen bewegen, terwijl er ondertussen brokjes uit vallen. Dit interactieve speeltje zou uw hond uit nodigen te spelen.

   42.567

   In het eivormige speeltje kan een traktatie gestopt worden. Doordat de onderzijde gesloten, en dus zwaarder is, zal hij altijd weer rechtop gaan staan.

   14.616

   De Teat N Squeak bestaat uit 2 kanten: Eén kant bevat een pieper voor apporteren en speelplezier, de andere kan bevat uitdagende ruimte voor traktaties.

   14.616

   Door zijn speciale vormgeving is de Hol-ee Rugbybal uitermate geschikt om traktaties in te stoppen. Daarnaast is de Hol-ee Football makkelijk weg te gooien en te schoppen.

   5.7225

   Gemaakt van megasterke Megalastomer™ voor de extreme kauwers. Masseert het tandvlees en reinigt het gebit!

   3.8115

   Gemaakt van duurzaam rubber met daar binnen in een plastic bal gemaakt van gerecyclede flessen. Gegarandeerd speelplezier voor iedere hond.

   7.623

   Een flostouw met hulsjes eromheen. Hier kunt u snoepjes en andere traktaties voor de hond in stoppen.

   13.3455

   Gemaakt van natuurlijk duurzaam rubber dat zacht in de bek is. Door zijn speciale vormgeving is de Caterpiller uitermate geschikt om traktaties in te stoppen.

   12.075
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking