Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Filter
   Sorteren op

   Gebruiksklare anti-mierengel om mieren binnen en buitenshuis te bestrijden. Door de handige spuit breng je de gel makkelijk langs mierenpaden of nestopeningen aan om mieren op afstand te houden.

   13.95

   Knock Off Insectenmiddel is een breed inzetbaar insecticide voor gebruik tegen kruipende insecten

   16.95

   Knock Off Insectenpoeder Tegen kruipende insecten en spinnen binnenshuis en mieren buitenshuis

   10.5

   De Knock Off Mierenlokdoos is een handige lokdoosje voor het bestrijden van mieren en mierennesten. De lokdoos is zeer effectief voor het bestrijden van zwarte wegmieren (Lasius niger) binnen- én buitenshuis.

   7.5

   Vervangrol 400 meter vliegenlint

   33.55

   Houdt de muizen weg met deze spray.

   39.99

   Complete set + 400 meter vliegenlint

   72.95

   Extra groot uitgevoerde vliegenval XL met het onweerstaanbare lokmiddel FlyNip voor buitenshuis gebruik. Vangt tot wel 100.000 kamer-, stal- en vleesvliegen.

   39.95

   Groot uitgevoerde vliegenval met het onweerstaanbare lokmiddel FlyNip voor buitenshuis gebruik. Vangt tot wel 20.000 kamer-, stal- en vleesvliegen.

   18.5

   Snelwerkende en effectieve anti-vlooien en anti-teken vloeistof voor katten boven de 1 kg. Makkelijk aan te brengen door de pipet leeg te knijpen. Waterbestendig!

   12.99

   Houdt vliegen, wespen of andere insecten op een veilige manier weg van voedsel. Zowel staand als hangend te gebruiken. Met zachte, flexibele propellers, dus ook veilig voor kinderen!

   6.99

   De Knock Off InsectKiller vangt zowel vliegen, muggen en motten. De vliegenlamp is voorzien van een elektrocutierooster en maakt gebruik van UV-A licht. Trekt insecten aan tot een bereik van wel 100 m2.

   72.5

   Snelwerkende en effectieve anti-vlooien en anti-teken vloeistof voor honden tussen de 5 en 15 kg. Makkelijk aan te brengen door de pipet leeg te knijpen. Waterbestendig!

   17.99

   Knock Off Vliegenmepper Telescopisch. Hiermee worden lastig bereikbare plekken inééns bereikbaar!

   2.99

   Knock Off Rattenklem Makkelijk op spanning te zetten en uiterst doeltreffend in de vangst. Bestellen? Agridiscounter is de voordeligste webshop voor agrarische benodigdheden voor de melkveehouderij. Gemakkelijk, snel en eenvoudig online ...

   6.95

   Insecten Killer 16 LED vangt zowel vliegen, muggen en motten.

   83.15

   Insectenlamp Switch voorzien van normale LED verlichting

   6.49

   Elektrische muis/rat val

   48

   De Knock Off InsectKiller vangt zowel vliegen, muggen en motten. De vliegenlamp is voorzien van een elektrocutierooster en maakt gebruik van UV-A licht. Trekt insecten aan met een bereik van 30 m2.

   46.95

   Een doorloopval werkt goed bij het bestrijden van ratten. Met deze val vangt u gemakkelijk ratten. Wanneer de rat in de val loopt sluiten de deuren automatisch.

   41.2965

   Dé elektrische insectenvanger die uit alle richtingen (360°) insecten vangt.

   36.25

   Vervang capsule met lokstof

   17

   De wespenval houdt wespen op afstand en worden hierdoor niet omgelegd. De val is gifvrij en hierdoor ontzettend dier- en kindvriendelijk.

   9.95

   Snelwerkende en effectieve anti-vlooien en anti-teken vloeistof voor honden onder de 5 kg. Makkelijk aan te brengen door de pipet leeg te knijpen. Waterbestendig!

   11.99
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking