Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Filter
   Sorteren op

   Knock Off Insectenmiddel is een breed inzetbaar insecticide voor gebruik tegen kruipende insecten

   16.95

   Met deze zaklantaarn kunt u gemakkelijk de uitwerpselen van ongedierte opsporen wanneer zij 'muskil' of track en trace hebben gegeten.

   1.95

   De wespenval houdt wespen op afstand en worden hierdoor niet omgelegd. De val is gifvrij en hierdoor ontzettend dier- en kindvriendelijk.

   5.95

   Gebruiksklare anti-mierengel om mieren binnen en buitenshuis te bestrijden. Door de handige spuit breng je de gel makkelijk langs mierenpaden of nestopeningen aan om mieren op afstand te houden.

   13.95

   De Knock Off Mierenlokdoos is een handige lokdoosje voor het bestrijden van mieren en mierennesten. De lokdoos is zeer effectief voor het bestrijden van zwarte wegmieren (Lasius niger) binnen- én buitenshuis.

   7.5

   Vervangrol 400 meter vliegenlint

   30.5

   Knock Off Insectenpoeder Tegen kruipende insecten en spinnen binnenshuis en mieren buitenshuis

   10.95

   Kant-en-klare wespenlokstof om wespen gemakkelijk naar een andere plek te lokken. Door de lokstof zullen wespen zich verzamelen op de plek die jij ervoor kiest, in plaats van op je terras of aan tafel.

   4.5

   De Knock Off InsectKiller vangt zowel vliegen, muggen en motten. De vliegenlamp is voorzien van een elektrocutierooster en maakt gebruik van UV-A licht. Trekt insecten aan tot een bereik van wel 100 m2.

   72.5

   Vervang capsule met lokstof

   17

   Knock Off Rattenklem Makkelijk op spanning te zetten en uiterst doeltreffend in de vangst. Bestellen? Agridiscounter is de voordeligste webshop voor agrarische benodigdheden voor de melkveehouderij. Gemakkelijk, snel en eenvoudig online ...

   6.95

   Houdt de muizen weg met deze spray.

   37.5

   Knock Off Vliegenmepper Telescopisch. Hiermee worden lastig bereikbare plekken inééns bereikbaar!

   2.99

   Knock Off Muizenklem die ook door professionals gebruikt wordt. Bestellen? Agridiscounter is de voordeligste webshop voor agrarische benodigdheden voor de melkveehouderij. Gemakkelijk, snel en eenvoudig online ...

   8.5

   Knock Off Ongedierteverjager 46m2 Verjaagt ratten, muizen en ander ongedierte met behulp van ultrasone technologie. Bestellen? Agridiscounter is de voordeligste webshop voor agrarische benodigdheden voor de melkveehouderij. Gemakkelijk, snel en eenvoudig

   19.95

   Freeze It is een bevriesspray voor het doeltreffend bevriezen van kruipende insecten (zoals wantsen, kakkerlakken, mieren, spinnen, duizendpoten) en de meeste vliegende insecten (muggen, vliegen, motten, wespen).

   15.95

   Insecten Killer 16 LED vangt zowel vliegen, muggen en motten.

   83.15

   Elektrische muis/rat val

   48

   Snelwerkende en effectieve anti-vlooien en anti-teken vloeistof voor katten boven de 1 kg. Makkelijk aan te brengen door de pipet leeg te knijpen. Waterbestendig!

   15.5

   Dé elektrische insectenvanger die uit alle richtingen (360°) insecten vangt.

   36.25

   De Knock Off InsectKiller vangt zowel vliegen, muggen en motten. De vliegenlamp is voorzien van een elektrocutierooster en maakt gebruik van UV-A licht. Trekt insecten aan met een bereik van 30 m2.

   46.95

   Snelwerkende en effectieve anti-vlooien en anti-teken vloeistof voor honden onder de 5 kg. Makkelijk aan te brengen door de pipet leeg te knijpen. Waterbestendig!

   13.5

   Snelwerkende en effectieve anti-vlooien en anti-teken vloeistof voor honden tussen de 5 en 15 kg. Makkelijk aan te brengen door de pipet leeg te knijpen. Waterbestendig!

   23.5

   Deze vlooien- en tekenband voor kleine honden is een tot 4 maanden werkzame, regenbestendige vlooienband en heeft een fysieke werking op zogenaamde ectoparasieten.

   14.5
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten en advertenties te personaliseren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »