Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Filter
   Sorteren op

   Lambar speen voor de verschillende lambar speenemmers. De terugslagklep zorgt ervoor dat het melk niet te snel wordt gedronken.

   0.82

   Met deze speenemmer kunt u gemakkelijk en gedoseerd uw lammeren melk geven. Doordat de gaten aan meerdere kanten zitten komen uw lammeren niet in het gedrang.

   11.3715

   Deze emmer is plat en is voorzien van een 6 spenen die zijn verdeeld over de hele omtrek van de emmer. Lammeren kunnen met deze emmer rustig drinken.

   15.8865

   Deze speenemmer is voorzien van 6 verschillende gaten waar uw lammeren aan kunnen drinken. Doordat de emmer 2-zijdig is komen uw lammeren niet in het gedrang.

   16.4535

   Ideaal voor lange levensduur spenen en voorkomt dat zuigende lammeren worden weggedrukt. Met deze protectors geeft u elk lam een eerlijk kans.

   6.55

   Deze is bruikbaar voor de speenemmer van lambar. Door zijn natuurlijke vorm wordt het drinkproces bijna perfect nagebootst.

   2.478

   Dit kapje zorgt ervoor dat al uw lammeren rustig drinken. Ook verstevigt het kapje de speen die aan de emmer zit bevestigd.

   5.23

   Rode lambar speen voor een speenemmer los. Deze speen is toepasbaar op de speenemmers die onder de merknaam Lambar vallen. De speen heeft een natuurlijk vorm.

   1.04

   Deze kopppeling is geschikt voor de 'Speenemmer compleet 2-zijdig 5 Protectors'. De koppeling kan lek raken en dan is dit de beste oplossing.

   4.0635
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking