Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Filter
   Sorteren op

   Superkrachtige draadklem met opspanner om mollen en woelratten op eenvoudige, maar zeer doeltreffende wijze te kunnen vangen. Eenvoudig in gebruik, herbruikbaar en zeer krachtig!

   6.99

   Deze compacte en praktische doorloopval is een gegalvaniseerde vangkooi om ratten, eekhoorns, wezels, konijnen en andere dieren van gelijkwaardige grootte levend te vangen. Deze val bevat 1 ingang en is ideaal om knaagdieren te bestrijden.

   45.95

   Deze handige voordeelset muizenvallen bestaat uit 5 degelijke en effectieve houten muizenvallen gemaakt van PEFC gecertificeerd hout. Voor het efficiënt en doeltreffend vangen van muizen. Voor gebruik binnen- en buitenshuis.

   4.75

   De multi muizenvangkooi is een degelijke, gegalvaniseerde vangkooi om muizen levend te kunnen vangen. De kooi is door zijn handige formaat geschikt voor het vangen van tot wel 6 muizen. Veilig voor andere (huis)dieren!

   21.5

   Degelijke en effectieve houten muizenval gemaakt van PEFC gecertificeerd hout om muizen efficiënt en doeltreffend te kunnen vangen. Voor gebruik binnen- en buitenshuis.

   2.75

   Herbruikbaar en volledig afsluitbaar lokaasstation met sleutel én met geïntegreerde rattenval. Door de kunststof omhuizing is eenvoudig te zien of er een rat in de val is gelopen. Geschikt voor zowel natuurlijke lokmiddelen als voor gif.

   15.95

   Stevige en zeer degelijke houten rattenval gemaakt van PEFC gecertificeerd hout om ratten efficiënt en doeltreffend te kunnen vangen. Voor gebruik binnen- en buitenshuis.

   2.95

   Diervriendelijke val om woelratten, woelmuizen of mollen zonder verwondingen te kunnen vangen. De buis is eenvoudig te plaatsen en zorgt dat de woelers op een handige manier gevangen worden. Ook veilig voor rondlopende huisdieren!

   6.95

   Zeer krachtige mechanische, kunststof muizenval om muizen en ander klein ongedierte snel en effectief te kunnen vangen. De val spant automatisch op en is klaar voor gebruik vanwege het geïntegreerde lokaas.

   6.75

   Set van 10 koperen houders om de Mecanix Mollenklemmen met opspanner op een praktische manier te kunnen blijven gebruiken. Inclusief opspanner.

   2.99

   Kunststof strip waarin eenvoudig pinnen op gemonteerd te worden om duiven, meeuwen of andere vogels mee te weren. Kan op vrijwel iedere ondergrond vastgelijmd worden.

   1.99

   De Rattenvangkooi Multi is een sterke, gegalvaniseerde vangkooi om ratten en ander ongedierte levend te kunnen vangen. De kooi is door zijn handige formaat geschikt voor het vangen van maximaal 6 ratten. Veilig voor andere (huis)dieren!

   42.5

   Herbruikbaar en volledig afsluitbaar lokaasstation met sleutel én met geïntegreerde muizenval. Door de kunststof omhuizing is eenvoudig te zien of er een muis in de val is gelopen. Geschikt voor zowel natuurlijke lokmiddelen als voor gif.

   15.95

   Waterdichte en autonome dierenverjager tegen honden, katten, konijnen, vogels en andere wilde dieren. Verjaagt dieren door geluidssignalen, zoals blaffen, geweerschoten en roofvogelgeluiden.

   41.5

   De weersbestendige mollenverjager op zonne-energie zorgt er door geluidimpulsen voor dat mollen in het land of in het gazon op een veilige en diervriendelijke manier geweerd worden. Geschikt voor 500 m² oppervlakte.

   26.5

   Deze compacte en praktische doorloopval is een gegalvaniseerde vangkooi om ratten, eekhoorns, wezels, konijnen en andere dieren van gelijkwaardige grootte levend te vangen. Deze val bevat 2 ingangen om de vangkans optimaal te vergroten!

   56.95

   De Muizenvangkooi Mono is een kleine en zeer compacte vangkooi om muizen levend te kunnen vangen. Deze muizenval is door zijn handige formaat zeer geschikt voor moeilijk bereikbare plekken. Veilig voor andere (huis)dieren!

   4.25

   De Rattenvangkooi Mono is een sterke, gegalvaniseerde vangkooi om ratten en ander ongedierte levend te kunnen vangen. Klein, handzaam en eenvoudig in kleine ruimtes te plaatsen door zijn compacte formaat!

   4.64

   Superkrachtige mechanische, kunststof rattenval om ratten snel en effectief te kunnen vangen. De val spant automatisch op en is klaar voor gebruik vanwege het geïntegreerde lokaas.

   10.95
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten en advertenties te personaliseren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »