Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Pavo

   Pavo is een gerenommeerd merk dat zich specialiseert in paardenvoer. Met meer dan 50 jaar ervaring, biedt het merk een breed scala aan hoogwaardige producten die voldoen aan de voedingsbehoeften van paarden in alle levensfasen! Bij Agridiscounter kun je terecht voor een uitgebreid assortiment paardenvoer en supplementen.

   Ons assortiment Pavo paardenvoer en supplementen

   Bij agridiscounter hebben wij een breed scala aan Pavo paardenvoer en supplementen. Het voer is ontworpen om de gezondheid, energie en prestaties van paarden te ondersteunen. Het voer biedt een gebalanceerde mix van essentiële voedingsstoffen voor elk type paard.

   Bestel vandaag nog en geniet je van de volgende voordelen:

   • De beste producten tegen zeer scherpe prijzen;
   • Altijd persoonlijke service;
   • Bestel eenvoudig online al jouw landbouwbenodigdheden

   Pavo: passie voor paarden

   Pavo's passie voor paarden is duidelijk in elk product dat ze ontwikkelen. Van sportpaarden en fokmerries tot recreatieve paarden, Pavo begrijpt dat elk paard uniek is en speelt dan ook in op de individuele behoeften van deze dieren. Het voer is samengesteld om aan de specifieke behoeften van elk paard te voldoen.

   Wetenschappelijk onderbouwd

   Met een toewijding aan onderzoek en ontwikkeling werkt Pavo nauw samen met voedingsdeskundigen, dierenartsen en wetenschappers om de best mogelijke voeding voor paarden te creëren. Ze baseren hun producten op de nieuwste wetenschappelijke inzichten, zorgen voor een optimale balans van vitaminen, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen.

   Innovatie en duurzaamheid bij Pavo

   Naast de focus op kwaliteit en wetenschappelijke onderbouwing, zet Pavo zich ook sterk in voor duurzaamheid en innovatie in de paardenvoer industrie. Het bedrijf streeft ernaar om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren door het gebruik van duurzame ingrediënten en verpakkingen. Pavo is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de gezondheid en het welzijn van paarden te verbeteren, terwijl het tegelijkertijd de impact op het milieu vermindert. Dit omvat het ontwikkelen van voer dat niet alleen de paarden ten goede komt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere landbouwpraktijk

   Pavo
   Filter
   Sorteren op

   Pavo

   dé basisbrok voor alle paarden en pony's

   495

   Pavo

   Haver wordt al 2000 jaar ingezet als grondstof in paardenvoeding en geeft sportpaarden extra snel beschikbare energie.

   15.99

   Pavo

   Pavo SlobberMash is een compleet krachtvoer dat je eenvoudig en snel met warm water klaarmaakt.

   8.99

   Pavo

   muesli voor een fitte senior.

   19.99

   Pavo

   Pavo EasyMix is een vezelrijke en graanvrije muesli die een zeer lage hoeveelheid suiker, zetmeel en energie bevat. Daardoor is Pavo EasyMix zeer geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor suiker, die op een graanvrij dieet staan en voor sobere rassen.

   24.99

   Pavo

   Met Pavo PodoLac Muesli ondersteun je de merrie en het (ongeboren) veulen optimaal tijdens dracht en lactatie. De smakelijke, vezelrijke muesli helpt je merrie in optimale conditie te houden en bevat belangrijke voedingsstoffen voor zowel merrie als veule

   21.49

   Pavo

   Pure gepunte blanke haver: geeft sportpaarden extra snel beschikbare energie.

   14.99

   Pavo

   Pavo DailyPlus is een uitgebalanceerde ruwvoermix voor alle paarden en pony’s. Ideaal om door je krachtvoer te mengen, zodat je paard extra lang van zijn maaltijd kan genieten!

   15.99

   Pavo

   Dit survivalpakket is eenvoudig te bereiden en van levensbelang voor moederloze veulens en voor veulens waarvan de merrie geen of onvoldoende biestmelk geeft.

   145

   Pavo

   Prestatiebrok om sportpaarden maximaal uithoudingsvermogen en een topfitte uitstraling te geven.
   Speciaal voor nerveuze en hete paarden bij stressvolle omstandigheden of voor high level energy sportpaarden die zware tot zeer zware arbeid verrichten.

   21.5

   Pavo

   Pavo FibreBeet is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony’s met een conditieachterstand. Het is een zorgvuldig samengestelde combinatie van SpeediBeet (bietenpulpvlokken), luzerne en zeer goed verteerbare vezels uit sojahullen met een vleugje Foenegriek.

   22.5

   Pavo

   Pavo Multivit15 is een compleet vitaminesupplement dat de afweer van een paard oppept. Het bevat een breed spectrum aan vitaminen en ondersteunt paarden die wel wat extra vitaminen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld rondom verharen of bij seizoenswissel.

   35.5

   Pavo

   Pavo SandClear helpt om het zand uit de darm te verwijderen en een gezonde spijsvertering te bevorderen bij paarden die zand eten of risico hebben op zandkoliek. Bevat psylliumhullen en heeft een positief effect op de darmimmuniteit.

   42.95

   Pavo

   De Pavo PodoStart veulenbrok ondersteunt het jonge veulen optimaal tijdens de eerste levensmaanden. De kleine brokjes (5 mm) zijn ideaal om je veulen te laten wennen aan vaste voeding naast melk en ruwvoer.

   22.99

   Pavo

   voor innerlijke rust bij sensibele en nerveuze paarden

   47.5

   Pavo

   Pavo Care4Life is een structuurrijke blend met gezonde kruiden om je paard optimaal te ondersteunen bij zijn gezondheid. Deze smakelijke kruidenmix is laag in suikers en zetmeel, bevat geen granen of graanbijproducten én is melassevrij en havervrij.

   23.5

   Pavo

   Krijgt jouw paard of pony weinig of geen krachtvoer, maar wil je ze wel voorzien van belangrijke vitaminen en mineralen, zonder dat je paard onnodige suikers binnenkrijgt? Dan is Pavo Vital de perfecte oplossing!

   67

   Pavo

   grasbrok: het beste alternatief voor ruwvoer, geschikt voor alle paarden

   19.95

   Pavo

   Pavo SpeediBeet is een hoogwaardig ruwvoer dat de darmgezondheid ondersteunt. Het is gemaakt van ontsuikerde bietenpulp vlokken en bevat geen enkele toevoeging dus ook geen melasse. Deze smakelijke bietenpulp hoeft slechts 10 minuten geweekt te worden!

   21.5

   Pavo

   Pavo WeightLift is het ideale ruwvoerproduct om magere of oude paarden weer in een gezonde lichaamsconditie te krijgen.

   28.99

   Pavo

   Pavo RiceBran is een natuurlijke, geconcentreerde energiebron die een hoog gehalte aan langzaam vrijkomende energie bevat.

   34.49

   Pavo

   De ontwikkeling van gezonde botten en gewrichten is cruciaal voor de gezondheid en de toekomstige prestaties van een paard. Met de opfokbrok Pavo Podo®Grow ondersteun je jouw opgroeiende paard (1-2 jaar) optimaal.

   22.49

   Pavo

   Een gezonde hoorngroei komt van binnenuit. Ondersteun je paard met Pavo BiotinForte!

   50.99

   Pavo

   Pavo AhiFlower (voorheen OmegaFit) is een unieke olie die herstelprocessen in het lichaam ondersteunt, zoals op het gebied van mobiliteit, spieren, immuniteit en huid & vacht. Ahiflower zorgt ervoor dat je paard zich beter voelt én beter beweegt.

   36.99
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking