Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Filter
   Sorteren op

   Praktische grote dazenbal om de druk van dazen snel naar beneden te kunnen brengen. Door de bal in te smeren met de Sticky Trap Vliegenlijm zijn dazen en andere vervelende (steek)vliegen snel verleden tijd. Simpel in gebruik en makkelijk op te hangen.

   9.5

   Praktische ophangemmer om als dazenval te kunnen gebruiken. Door de emmer op te hangen en deze in te smeren met de Sticky Trap Vliegenlijm vang je op een makkelijke en snelle wijze vervelende (steek)vliegen en dazen!

   6.25

   De Sticky Trap Heavy Dazenval is een zeer degelijke, complete val om dazen snel en effectief mee te kunnen vangen. De insectenval bestaat uit een stevige metalen standaard, dazenbal, ophangketting, vliegenlijm en kwast.

   150

   Milieuvriendelijke maar sterke dazenvallenlijm, voor het op natuurlijke wijze vangen van dazen, (steek)vliegen, horzels of andere insecten. De insectenlijm is weer- en regenbestendig en is de perfecte lijm voor vliegenvallen, zonder pesticide!

   14.5

   Praktische kwast van Sticky Trap om vliegenlijm op een dazenval of emmer aan te kunnen brengen. De extra brede kwast is door zijn breedte van 63,5 mm handig in gebruik en perfect om lijm mee uit te smeren.

   2.15
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking