Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Download Gratis onze mobiele App!
  Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
  Veilig betalen zoals jij dat wilt!

   Talen Tools

   Talen Tools
   Filter
   Sorteren op

   Talen Tools

   Deze kunststof plantenstok is geschikt voor het ondersteunen van planten. Ook worden ze voor bepaalde gewassen gebruikt, om deze omhoog te binden. Te verkrijgen in drie afmetingen.

   0.9

   Talen Tools

   Deze ronde aluminium schop is geschikt voor het tillen van lichte materialen. De afmeting van het blad is 430x360 mm. Het blad is voorzien van een slijtstrip, waardoor het blad zelf minder snel slijt. Deze aluminium schop heeft geen steel, maar kan gemont

   29.95

   Talen Tools

   Deze polyhark is geschikt voor het aanharken van het zandbed. Omdat de harkkop schuin aan de steel is gemonteerd, is het mogelijk het zandbed vanaf de zijkant aan te harken.

   15.95

   Talen Tools

   Deze onkruidborstel is geschikt voor het verwijderen van het grove en fijne onkruid. De borstel is vervangbaar. Deze onkruid borstel is voorzien van een krabhaakje, dit maakt het gemakkelijker het grove vuil weg te halen.

   12.95

   Talen Tools

   Zware professionele grondboor, leverbaar in drie verschillende maten!

   42.95

   Talen Tools

   Dit tuinknielkussen is ideaal voor gebruik in en om uw tuin. Is comfortabel voor uw knieën en voorkomt groene grasvlekken en vochtige plekken in uw kleding.

   2.99

   Talen Tools

   Deze mestvork 5-tands is geschikt voor het verplaatsen van mest en tuinafval.De vork is voorzien van een 130 cm steel .

   45

   Talen Tools

   Deze schop is geschikt voor het verplaatsen van beton, cement en zand.

   24.95

   Talen Tools

   De tuinkrabber is geschikt voor het omwoelen en beluchten van de tuingrond. De tuinkrabber woelt de grond tot ongeveer 5cm diep los. Door de compacte vorm is de tuinkrabber geschikt voor het werken tussen bloemen en planten.

   5.99

   Talen Tools

   6 liter handzame drukspuit

   10.95

   Talen Tools

   Deze regenmeter is handig voor in uw tuin, zo kunt bekijken hoeveel neerslag er in uw tuin gevallen is. Deze regenmeter heeft een inhoud van 40ml en is voorzien van een steel van 95cm.

   4.89

   Talen Tools

   De Sproeier zorgt ervoor dat u gemakkelijk water of bestrijdingsmiddel kunt verspreiden over uw gazon. Ook is de sproeier als voerverdeler te gebruiken.

   6.5

   Talen Tools

   Deze onkruidborstel is geschikt voor het verwijderen van het grove en fijne onkruid.

   2.95

   Talen Tools

   Deze bats is geschikt voor verplantwerkzaamheden in zand en aarde. De bats heeft een steel van 100cm met een T-greep. De maat van de bats is OO(265 x 215mm).

   15.8865

   Talen Tools

   Bind buis is geschikt om houtige gewassen, bijv. bomen vast te binden aan een plantensteun, steunpaal of een klimrek. Dit bind buis heeft een diameter van 3mm, er zit 50 meter op de rol.

   6.49

   Talen Tools

   Deze vochtigheidsmeter is geschikt voor het meten van de vochtigheid in een pot of in de volle grond. De naald van de vochtigheidsmeter geeft de vochtigheid van de aarde aan op een schaal van 1 tot 10.

   6.99

   Talen Tools

   Onverwoestbare, tweezijdige lichtgewicht rvs boxenkrabber uit 2mm rvs.

   32

   Talen Tools

   Een mooie Terracotta gieter.

   3.99

   Talen Tools

   2 liter planten drukspuit

   4.5

   Talen Tools

   Deze handschrepel is geschikt voor het verwijderen van onkruid. De handschrepel is geproduceerd uit verzinkt staal wat roesten tegengaat en hierdoor dus een langere levensduur heeft.

   7.99

   Talen Tools

   Deze mestvork 6-tands is geschikt voor het verplaatsen van mest en tuinafval. De vork is voorzien van een steel van 85 cm. Door t-vorm ervaart u veel grip.

   72.5

   Talen Tools

   Deze steel is geschikt voor hark, verticuteerhark en voegenreiniger. Deze ongelakte tauari steel heeft een lengte van 160cm en een doorsnee van 28mm.

   7.5

   Talen Tools

   Deze thermometer is geschikt voor het meten van de buitentemperatuur. De thermometer heeft een lengte van 20cm en een breedte van 4cm.

   2.99

   Talen Tools

   Deze rechte steel is geschikt voor een schop of bats. De steel heeft een lengte van 110cm en heeft een T-greep.

   12.95
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten en advertenties te personaliseren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »