Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Download Gratis onze mobiele App!
    Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
    Veilig betalen zoals jij dat wilt!

      Stal & Erf

      Op dit moment werken wij aan een uitgebreid assortiment aan alle benodigdheden voor jouw stal, erf en tuin. Zo vind je hier onder meer drinkbakken, stalgereedschap én diervoeders.
      Filter
      Sorteren op

      Stal & Erf

      De lichtgewicht Fieldpro thermolaars van Dunlop is door zijn geperfectioneerde Snug-fit ontwerp dé perfecte thermo veiligheidslaars. Het voorkomt 'klossen', zit net zo comfortabel als een sneaker en zorgt voor een optimale temperatuur voor je voeten!

      125

      Stal & Erf

      Zeer breed inzetbaar insecticide voor gebruik tegen kruipende insecten door naden en kieren binnenshuis. Werkt ook effectief op poreuze of vuile ondergrond. Uitsluitend voor professioneel gebruik.

      64.5

      Stal & Erf

      Deze zwarte koe met kalf is een stalen, verzonken en gepoedercoate tuin of staldecoratie. Deze prachtige en degelijke stalen weidende koe met liggend kalf is perfecte decoratie voor aan de stal, in de tuin of gewoon in huis!

      170

      Stal & Erf

      Luxan Tomorin Muizengraan is een smakelijk droog muizengif die helpt muizenoverlast op een snelle manier te bestrijden. Tomorin werkt als verdovingsmiddel, waardoor muizen bij een kleine dosering al zullen sterven.

      7.5

      Stal & Erf

      Deze stevige donkergroene kinderoverall met rits van Størvik is een zeer comfortabele overall voor kinderen. Dit Nicky model staat bekend om zijn fijne pasvorm, goede stretch, elastische taille en tweewegs ritssluiting en is ideaal voor buitenspelen.

      23.99

      Stal & Erf

      Comfortabele maar stevige zwarte katoenen werk sokken met versterkte hiel en teen. Deze sterke werksokken zijn geheel badstof gevoerd en geschikt voor schoenen met kunststof versterkte neuzen. Set bestaat uit 3 bundels van 2 paar.

      13.5

      Stal & Erf

      De zwarte Rally Overall (model 2136) van Havep is een handige zwarte overall met rits van 100% katoen. Dit sterke maar comfortabel zittende model heeft een sterke twee-weg rits met een zeer lange levensduur!

      54

      Stal & Erf

      Deze stevige roze kinderoverall met rits van Størvik is een zeer comfortabele overall voor kinderen. Dit Nicky model staat bekend om zijn fijne pasvorm, goede stretch, elastische taille en tweewegs ritssluiting en is ideaal voor buitenspelen.

      23.99

      Stal & Erf

      Krachtige insecticide ter bestrijding van kruipende insecten (o.a. kakkerlakken, bedwantsen, huiskrekels, spinnen, wespen en vlooien) en vliegen in opslag-, verblijfs- en bedrijfsruimten. Werkt tot maar liefst 12 weken!

      82.5

      Stal & Erf

      Deze flexibele zwarte werkhandschoenen van Oxxa (model 14-086) zijn naadloze handschoenen die een goede grip geven bij droge werkzaamheden. Ideaal voor in een stoffige of vervuilde omgeving.

      1.5

      Stal & Erf

      Nieuw kant-en-klaar granulaat waarmee vliegen gericht én effectief bestreden worden. Een vliegenval of lokaasdoos met 40 gram Advion Flybait kan zo’n 80.000 huisvliegen in 48-72 uur bestrijden!

      49.95

      Stal & Erf

      Luxan Tomorin Pasta is een aantrekkelijke muizenpasta die helpt muizen op een snelle manier te bestrijden. Tomorin werkt als verdovingsmiddel, waardoor muizen bij een kleine dosering al zullen sterven.

      5.95

      Stal & Erf

      Houdt de muizen weg met deze spray.

      37.5

      Stal & Erf

      De Sika 883 Flex is een flexibele en comfortabele leren klomp die bekend staat om zijn brede pasvorm en goede demping. Deze veiligheidsklomp heeft een stalen neus en een stalen tussenzool voor extra bescherming.

      96.99

      Stal & Erf

      Deze stevige blauwe kinderoverall met rits van Størvik is een sterke, maar zeer comfortabele overall voor kinderen. Dit Nicky model staat bekend om zijn fijne pasvorm, goede stretch, elastische taille en tweewegs ritssluiting en is ideaal voor buitenspele

      23.99

      Stal & Erf

      RollyFarmtrac Claas Arion traptractor maakt het buitenspelen een feest!

      175.329

      Stal & Erf

      Futura traptractor met aanhangwagen

      88.305

      Stal & Erf

      Ringmoer / oogmoer 582 verzinkt M6 t/m M36

      0.7035

      Stal & Erf

      De korenblauwe Havep Rally Overall (model 2136) is een praktische overall met rits van 100% katoen. Dit sterke maar comfortabel zittende model heeft een sterke twee-weg rits met een zeer lange levensduur!

      54

      Stal & Erf

      Kant-en-klare wespenlokstof om wespen gemakkelijk naar een andere plek te lokken. Door de lokstof zullen wespen zich verzamelen op de plek die jij ervoor kiest, in plaats van op je terras of aan tafel.

      4.5

      Stal & Erf

      Sterke maar flexibele melkersoverall uit de HAVEP® Basic collectie. Deze overall is gemaakt van katoen/polyester en heeft een lange levensduur. Dit maakt deze overall perfect voor in de melkstal.

      108

      Stal & Erf

      Met een jerrycansleutel kan eenvoudig een verzegelde of vacuümgetrokken jerrycan geopend worden, wanneer de dop niet mee wil werken. Zorgt voor meer grip op de dop, waardoor deze makkelijker losgaat.

      5.5

      Stal & Erf

      De Dunlop Inlegzool Premium (type Z920005) is een vochtabsorberende en comfortabele inlegzool. Het ergonomische voetbed zorgt voor extra comfort en helpt vermoeidheid tegen te gaan. De inlegzool is ademend én geurbestendig!

      16.5

      Stal & Erf

      De professionele accuboormachine van Trotec heeft een krachtige motor waardoor zelfs de zwaarste schroef- en boorklussen een eitje worden. Met extra accu voor extra lang gemak!

      69.94
      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten en advertenties te personaliseren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »