Agridiscounter Corona Update (24-4)

  • Geplaatst op
  • 0
Agridiscounter Corona Update (24-4)

Via deze blog houden wij je op de hoogte van de maatregelen die wij treffen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Agridiscounter staat voor je klaar!
Als boer of medewerker van een agrarisch bedrijf behoor je tot de zogeheten vitale/cruciale beroepen die hun werk moeten blijven voortzetten gedurende de coronacrisis. Wij als De Haan Farmservice / Agridiscounter.nl, de leverancier van agrarische producten aan de melkveehouderij behoort ook tot deze beroepsgroep. Wij doen op er op alle fronten alles aan om jou als klant te kunnen blijven bedienen met  onze producten en diensten. Dit doen wij met de adviezen het RIVM/Overheid en de extra maatregelen die wij treffen voor de gezondheid van onze klanten en die van onze medewerkers.
 
Wat vragen wij van onze klanten
Onze medewerkers blijven bereikbaar om zoveel mogelijk informatie aan jou als klant te kunnen blijven verlenen. Onze medewerker(s) die bij jou op route komen (De Haan Farmservice) nemen alle maatregelen omtrent hygiëne op uw bedrijf zeer serieus. Ook hebben onze medewerkers hun eigen maatregelen zoals het niet betreden van onze verkoopwagens, en minimaal 1,5 meter afstand bewaren en fysiek contact vermijden.

Wij verwijzen alle klanten zoveel mogelijk per Whatsapp, telefoon, de webshop of mobiele app de bestellingen te plaatsen. Dankzij ons grote assortiment zorgen wij er samen voor dat onze klanten niet bij andere (fysieke) winkels meer te hoeven kopen en zodanig buiten te moeten zijn. 
 
Op dit moment hebben wij onze voorraden opgeschaald om de bestellingen zo snel mogelijk naar onze klanten te kunnen versturen. Het is eventueel mogelijk dat onze transporteurs uw bestelling met enige vertraging bij u aflevert of dat enkele producten niet tijdig bij ons zijn binnen gekomen. Onze medewerkers zullen u dan op de hoogte brengen van de vertraging.
 
 
Afhalen in de winkel
Het afhalen in de winkel is weer mogelijk!
 

Download nu de App!

 

Download de App voor uw iPhone     Download de App voor uw Android telefoon

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »