Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Download Gratis onze mobiele App!
    Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
    Veilig betalen zoals jij dat wilt!

    21 oktober 2019

    Cowprogramme: Kalveropfok begint al in de baarmoeder

    Kalveropfok begint al in de baarmoeder

    U weet natuurlijk dat  de basis voor een goede kalveropfok al begint bij de dracht van het moederdier. Hier willen we in deze actie van de Cow Programma o.a. verder op ingaan. 

    Na de geboorte willen we ook geen problemen tegenkomen, zoals: luchtweginfecties, kalverdiarree (door Crypto) en groeiachterstand. Gelukkig kan dit grootdeels voorkomen worden door te letten op: goede voeding, hygiëne, huisvesting en management.

    Daarbij zal het gebruik van een droogstandbolus - Topro Dry bolus of Farm Vitals Droogstand bolus -  vaak een positief effect hebben op de koe én het kalf. 

    Lees nu onze nieuwe editie van de Cow Programme krant voor meer informatie en tips om te komen tot gezonde en goed groeiende kalveren met later een hoge levensproductie.

     

     

    Geef je maat op in het opmerkingen veld en ontvang bij een besteding van €250,- excl. btw of meer een fleece vest of bij €450,- excl. btw. of meer een gratis softshell jas!

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten en advertenties te personaliseren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »