Download Gratis onze mobiele App!
Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
Veilig betalen zoals jij dat wilt!
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Download Gratis onze mobiele App!
    Gratis verzending vanaf €99,- incl. btw
    Veilig betalen zoals jij dat wilt!

    26 april 2021

    De juiste afrasteringspaal

    Afrasteringspalen zijn onmisbaar als het gaat om het installeren van een elektrische afrastering. Het aanbod in afrasteringspalen is zeer groot en divers, daarom nemen we u graag mee in de mogelijkheden die er zijn en op welke aspecten u moet letten bij de keuze voor afrasteringspalen. 

    Mobiele of permanente afrastering

    De vraag die als eerste ten grondslag ligt aan de keuze voor het type afrasteringspaal is of het om een mobiel of permanente afrastering gaat. Voor beide type afrasteringen zijn er verschillende palen beschikbaar. 

    Palen voor verplaatsbare afrastering

    Een mobiele (ook wel verplaatsbare) afrastering is een tijdelijke omheining die gemakkelijk te verwijderen en/ of te verplaatsen is.  Het gebruik van lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen afrasteringspalen heeft dan de voorkeur.

    Voor mobiele afrasteringen is er keuze uit een ruim assortiment palen, die in hoogte en toepassing verschillen. De keuze voor een mobiele afrasteringspaal hangt daarbij ook nauw samen met het type dier dat u wilt houden. Voor ieder diertype hebben wij geschikte mobiele afrasteringspalen.

    Palen voor permanente afrastering

    Een permanente afrastering is een afrastering die voor een langere periode wordt geïnstalleerd. Denk hierbij aan weides die voor de komende tien(tallen) jaren worden gebouwd. 

    Zorg ervoor dat, bij het plaatsen van een permanente afrastering, dat de hoekpaal onder een hoek van 5 graden tegen de trekrichting wordt geplaatst. Door de trek-kracht van de opgespannen afrastering zal de hoekpaal altijd iets meer in de trekrichting buigen. Door de hoekpaal onder een hoek van 5 graden tegen de trek richting in te plaatsen voorkomt u dat de hoekpaal naar binnen doorbuigt en blijft uw raster strakker staan.

     

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten en advertenties te personaliseren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »