Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Maandag 25 Oktober 2020

  ECOstyle wordt VITALstyle

  ECOstyle wordt VITALstyle

  Vanaf najaar 2020 gaan ECOstyle honden- en kattenvoeding en ECOstyle paard- en veehouderijproducten samen verder onder één naam: VITALstyle

  ECOstyle blijft hét merk voor onze tuinproducten.
  VITALstyle wordt hét merk voor al onze dierproducten.
  Nieuwe naam, zelfde kwaliteitsproducten. Daar zijn we trots op!

  https://cdn.webshopapp.com/shops/122202/files/341239332/vitalstyl-package.png

   

  Wat valt er onder VITALstyle?
  Onder het merk VITALstyle hebben wij een breed assortiment voor hond, kat, paard, koe en geit. Het assortiment bestaat uit dier- en dieetvoeders, diergeneesmiddelen, supplementen en verzorgingsproducten op natuurlijke basis.

   

  Waarom voor VITALstyle kiezen?
  Alle producten zijn ontwikkeld vanuit het oogpunt, de behoeftes en natuurlijke kracht van het dier. Onze natuurlijke producten zijn er opgericht de weerstand van het dier in balans te houden en te herstellen. Ze zijn ook toepasbaar in de biologische sector.

  Met VITALstyle staat je dier in zijn eigen kracht. Stuk voor stuk allemaal verantwoorde producten waarbij de natuur en de zelfgenezingskracht van het dier centraal staan. Immers, een dier met een goede weerstand wordt minder snel ziek of is sneller weer beter.


  Onze belofte
  VITALstyle producten en oplossingen bieden jouw dier precies dat wat ze nodig hebben om hun natuurlijk evenwicht te versterken. Je kunt er van op aan dat VITALstyle de juiste producten ontwikkelt en levert die het dierenwelzijn bevorderen zonder ongewenste bijwerkingen. Of het nu bijvoorbeeld gaat om de jonge pup gezond te laten opgroeien, de senior kat te ondersteunen in het ouder worden, het paard te helpen bij zomerkriebels, of kalveren een goede start te geven.

  Alle Agridiscounter informatie

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »